Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, August 28, 2010

TAK ADA

Hari ini tak ada entry makan, sebab tuan blog sakit gigi..ha ha ha (boleh ketawa lagi).
Bangun pagi dua tiga hari lepas rasa gigi sengal aje..
Tapi saya biarkan. Oh saya memang sedikit pelik, saya kadangkala mahu rasa sakit.
Jadi saya biarkan supaya saya menikmati rasa sakit itu.
Ada ke macam tu?
Entahlah..masa saya selesai dioperasi ketika melahirkan Qaisara si sebuah hospital pakar.
Ada beberapa kali jururawat bertanya, apakah saya mahu suntikan penahan sakit
saya kata tak mahu dulu.
Saya mahu merasa sakit itu, kalau saya tidak tahan baru saya minta suntikan.
Kermudian doktor pula masuk dan tanya soalan yang sama.
Nak tak suntikan penahan sakit, saya kata belum lagi biarkan.
Bila saya sudah tidak tahan sakit..baru saya minta suntikan. Itupun selepas 10 jam.
Dan sekarang saya sakit gigi..
selagi kepala rasa tidak tercabut, saya biarkan
selagi boleh berjalan-jalan saya tidak peduli ( masih sempat berjalan2 di Parkson Melaka)
Tapi sakit gigi ini menghilangkan selera makan
Bahkan mahu melihat gambar makan pun rasa macam tak lalu aje...
Kalau makan pun kurang..
Jadi harap-harap berat badan pun kuranglah..
kih kih kih..

6 comments:

Ros Illiyyuun said...

Salam :)

Shafaakillah...Ameen

idasm said...

kak yati ni mmg unik orangnya.. hehe

Leeza said...

Salam kak...hahaha sakit gigi ni berbisa. Last time za sakit gigi berpuluh tahun yang lalu. Kalau sakit gigi sekarang, mahu pengsan.Last time cabut gigipun berpuluh tahun yang lalu ...fobia sampai berdarah berhari-hari. gila punya doktor gigi.

Zana S said...

hehehe.. betul2.. bila dah sakit gg, selera hilang, mmg harap leh kurang berat bdn. :D

NITA said...

Salam.. Salam perkenalan untuk Kak Norhayati dari saya, NITA.. Saya merupakan salah seorang pembaca setia novel tulisan Norhayati Berahim... Saya teruja setiap kali membacanya. Kebanyakkan jalan ceritanya berkisarkan apa yang berlaku di persekitaran masyarakat masa kini. Banyak pengajaran juga ilmu yang dapat saya perolehi, Insya Allah akan saya dijadikan panduan dalam menyusuri jalan kehidupan yang sedang dilalui mahupun akan datang.

GreenJade said...

hehe bolek plak gitu akak nih..

err sakit GG udah sembuh blom kak? rajin2 minum air barli/selasih kasi sejukkan suhu badan yea :)