Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, August 31, 2010

CAM TU RUPA PAYUNG?

"Qaisara buat apa tu?"
"Melukislah umi.."
Sejak akhir-akhir ini memang Qaisara suka melukis. Entah apa-apa yang dilukisnya. Orang lidilah, rumahlah. Oh..rumah yang dilukis oleh Qaisara mesti bersegi-segi.
"Melukis apa?"
"Orang tengah dancelah umi.."
"Oh..iye.."
 Iye..iye le si Teta ni melukis orang tengah menari. Boleh percaya ke?
"Iyelah umi.."
"Bak sini umi nak tengok.."
"Japlah..Teta tengah lukis payung "
(saya sebenarnya terlupa nak ambil gambar si Qaisara tengah dok khusyuk melukis). ha ha..
Tidak lama kemudian siaplah hasil karya si Qaisara..
-

-
-

-

-
-
 Tadaa......

Ha ha ha....okay jugalah ya..
"Tapikan..kenapa payung yang perempuan tu pegang, macam tu rupanya Qaisara?"
Kami berdua ketawa..Ha ha ha ha..


7 comments:

suriya said...

kreatifnye qaisara! keh3..

idasm said...

ada bakat tu... hehe

Leeza said...

Kalau saya cikgu Qaisara ,saya bagi A. Untuk umur 4 tahun, lukisannya ini advance..ada keseimbangan. Tahniah Teta.

nalhuda said...

ala kreatifnya budak tecik comel ni melukis.

kakyong said...

pandainya buat org lidi siap pakai baju & aksesori lagi.... bravo...

GreenJade said...

alelalala tiut miut nye drawing..khelass lah siap aksesori gitu

tp..tu payung paracut ke payung ceti Teta? whahahaha

Marina Monroe said...

Pandai dan kreatif yr daughter NB..