Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 23, 2008

LAYAN GAMBAR

Sekarangkan cuti sekolah. Walau tidak suka berjalan ketika cuti sekolah dan walaupun saya tidak punya anak yang bersekolah. Tapi cuti sekolah besar maknanya buat saya. Inilah peluang saya boleh bawa anak buah saya berjalan-jalan. Siapa lagi anak buah yang selalu melekat dengan saya kalau tidak Ojan dan Akim.


Kami ke Genting, tidur semalam di Theme Park hotel. Sewa dua bilik. Kalau waktu bukan cuti sekolah harga bilik RM215 siap dengan ticket outdoor theme park dan sarapan pagi. Tapi bila cuti sekolah. RM215 tanpa tiket tanpa sarapan pagi. Saya angkut sekali pembantu rumah saya dan juga Editor saya (dia mana boleh tinggal ) sekali.

Orang paling happy mestilah Qaisara, entah berapa kali dia naik Mat Kool. Tapi saya ingat Qaisara naik kuda berpusing 8 kali, naik Merry Go round 4 kali. Yang jenuh kena dera pembantu rumah saya dengan abang Akimnya yang terpaksa menemaninya.

Qaisara kesejukan. Menunggu makanan tiba. Lupa dia pada Baba di rumah. Langsung tidak ingat! Yang Qaisara ingat main sepanjang masa..

Buah hati saya Ojan, selain Qaisara. Bayangkan Ojan membesar depan mata saya dan tidur dengan saya sehingga dia berusia 9 tahun. Sampai sekarang kami memang cukup rapat. Cuti sekolah yang bestnya kalau ikut Andak berjalan...itu kata Ojan.

Ini seorang lagi buah hati saya. Akim yang Macho dan selamba. Dah ada girlfriend..tau! Saya mengusik dia..kalau girlfriend Akim tengok gambar ni pengsan tak dia...ha.ha..

Bubur di Marrybrown yang pertama kali saya makan. Pedas dan sedap. Sampai dua kali saya makan. Sampai sekarang masih terasa-rasa sedapnya . Kesedapan kerana sambalnya...


Keledek manis bakar. 3 ketul Rm15. Saya terfikir kalaulah orang ramai anak dan pendapatan tidak seberapa mahu ke Genting ini. Parah jugalah. Barang makan semuanya mahal belaka. Mahu masuk ke Theme Park pun berpuluh-puluh ringgit. Sudahlah tu..Outdoor dan Indoor lain harga. Aduhai...

0 comments: