Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, June 16, 2010

TETAMU

Minggu lepas pejabat NBkara dikunjungi oleh beberapa orang tetamu. Biasalah, walau pejabat kecil sahaja tapi syukur Alhamdulilah, ada juga tetamu yang mahu datang berkunjungkan.

Kawan blogger dan juga pembaca novel NBkara. Bai Power yang datang dari Seberang Prai. Dalam gambar nampak besar si Bai ni tapi dah di luar, saya lebih besar. ha haha..



Nazhan anak Bai Power yang comel dan amat baik. Perangai budak-budak, raba sana sini tapi mulutnya tak berbunyi. Tidak macam si Teta, dengan mulut berserta kaki tangan jalan sekali. Ha ha..

Jeruk yang dibawa oleh Bai Power, banyak sungguh. 20 orang pun boleh makan. Terima kasih banyak-banyak Bai ya. Jemput datang lagi!


Kemudian kami menerima kehadiran Khamisah yang saya panggil Kham di Fb. Kham datang dari Puchong dengan anak buahnya.



Anak buah Kham, Shila yang datang dari MRSM Kepala Batas. Shila nak buat interview dengan jurutera, saya beritahu Sheila..ambil aje muka mak sedara awak tu dan interview dia. Tak payah cari jurutera lain. Bukan cikgu tahu pun. Tapi Shila memang pelajar yang baik...


Cehcehh..siapa jejaka jambu ni? Tekalah sendiri..tersenyum simpul apabila sudah keluar bukunya.


Adik saya Wanupeh datang masa saya tidak ada dipejabat. Namun Wanupeh membawa kiriman yang sungguh sedap. Durian yang dibalut dengan pancake. Lama tak jumpa wanupeh, balik dari Jepun dia terus senyap, sibuk agaknya..


Karipap juga pemberian wanupeh. Sedap karipapnya. Thanks wanupeh ya..




7 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

jejaka jambu tu jim kenal..
kembang mekar cik jambu bile dipuji2..kikiki..

Leeza said...

Wahhhh ramai tetamu NB Kara....Blog ini tak sah kalau takde gambar makanan. Sedap2 je bila tengok gambar. Jeruk yang menggiurkan, pancake yang unik (camner rasa ye) dan karipap....nanti bagitahu Wanupeh suruh update blog. Nak juga tahu citer misi dia ke Jepun tu.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nuar dapat rasa jeruk kak bai power tu...hehehe :D

Mama Nazhan said...

Terima kasih kat kak yati, kak su dan sorang lagi tu...lupe nama ..hehe
lepas jumpa kak yati..2-3 hari bayangan kenangan tu tak ilang kat kepala hotak saya ni...

Anuar: bukan rasa jer...mkn sampai kenyang pun bleh la anuar..kak bai beli 4 kilo tu..hehe... kak bai pun beli novel terbaru dan yg terdahulu anuar tu....

dlittlekitchen said...

ermm... sambar buku ni kat REAS the Mines last week, ingat team NB ada sana, tp x ada plaks.. k.su kata carik buku kat MPH, trus beli dgn buku Resipi Hati skali...best best best

Status masih menanti masa yg sesuwai utk m'baca... skrg tgh bz sket, maklumlaa.. kalo dh start pegang novel, dunia ni ana yg punya, ala2 x sedar diri gitu, mana taknya.. dh join watak dlm buku tu trus...hehehehehehe.. perasan btul!

NORHAYATI BERAHIM said...

ha ha jim, mana tahu dia kembang mekar..pandai2 aje kau ya..

Za..hidup ini perlu makan za, kalau tak hati tak bahagia..ha ha

Bai..feeza namnya, ha ha..akak pun ucap terima kasih sebab sudi datang..

NORHAYATI BERAHIM said...

Rasanya yang kat opis punya da abislah nuar, nak makan lagi datang rumah akak..hah a..

Roza, ari tu kami ada pergi tapi tak ramai orang pun, sedihkan. Lama tak jumpa roza..yelah nak dekat hari bapa mesti ramai yang menempa kekkan. Pasti ada yang menempak kek bola..ha h a