Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Sunday, June 6, 2010

JOHOR BAHARU BAHAGIAN KEDUA

Perjalanan diteruskan ke JB. Sampai di sana jam 9 malam. Cari hotel dan jumpalah The Embassy, hotel service apartment. Punyalah susah nak mencari bilik sampai termasuk ke apartment orang. Kawalan keselamatannya pula, ya ampun..punyalah ketat. Naik lift pun kena pakai kad.


Esok pagi saya pergi bershopping di Danga Mall , kesian si Yaz dari Nusajaya mahu mendapatkan saya di sana. Sudah berjumpa Yaz borak sampai tak sedar dirilah.


Ini barang yang saya beli di Danga Mall ni. Ada 70% potongan harga. Saya memang suka beli beg selempang dan bag sandang ni. Senang untuk laptop kecil saya.

Sampai Qaisara yang bermain di Danga Mall tu, naik mengantuk dibuatnya. Ha.ha.Qaisara yang selalu lincah sudah keletihan.




Kami kemudian bergerak ke Kampung Melayu Majidee mahu berjumpa dengan Kak Halimah Awang, salah seorang peminat saya. Pernah berjumpa dengannya di Pesta buku PWTC. Sementelah ada di JB ni, saya singgahlahkan di rumah dia. Tengoklah saya dengan si Yaz, tiba sahaja rumah Kak Imah, terus ambil gambar. Ha.ha.ha




Kami sebenarnya sudah makan di Danga Mall, dah beritahu Kak Imah tak payah masak. Tetapi dia masak jugak. Tengok Qaisara macam tak sabar-sabar nak makan.


Ada kesempatan bergambar, tak lepaskan peluanglah kami. Bert-shirt hitam sebelah kiri sekali Farhana anak kak Imah. Dia sebaya dengan Ojan, sayang saya tak bawa Ojan kerana Ojan perlu pulang ke asrama.



Dari makan di meja, duduk di lantai. Tak habis-habis berbual, makan dan minu. Masa berlalu begitu pantas sekali. Macam tak puaslah berbual.



Sampai Qaisara Seyit Kara mengamuk dah. Bukan apa, dia nak susu tu dan nak tidur! Penat bermain.



Sempat bergambar dengan Kak Imah. Kak Imah ni sangat comel orangnya dan wajahnya macam budak sekolah sahaja tau!




Bila masa budak berdua ni ambil gambar. Ha.ha.ha. Sama aje senyumannya.



Kami berangkat pulang dari rumah kak Imah ke Kajang semula jam 5.30 petang. Kami hantar Yaz dahulu ke rumahnya di Kiara Hill. Tiba di Kajang jam 1 pagi. Jalan sesak sungguh! Tapi perasaan saya..sangat-sangat gembira!



5 comments:

Leeza said...

Salam kak...
Perjalanan yang penuh dan menceriakan. Alhamdulilah. Semoga Allah memberkati hidupmu sekeluarga kerana telah menggembirakan ramai hati orang lain....amiin.
Cutenya wajah Kak Imah...

♡ Eibu June's ♡ said...

Salam yatie...
Ala ciannya teta...penat sungguh..
pic yg along amik sume pic teta nmpknya teta lebih glamour dari uminya tak boleh di sangkal lagi....hehehe
Tapi pic candid dan jauh2...mmg tak pro along nie amik gamba...hahaha

Yazrina said...

akak, gambar kite berdua sembang tu.. macam tgh pikir masalah doniaa jek!! serius giler muka.. hahahahhahah

Mama Nazhan said...

salam kak yati, bagusla kak yati,,berjumpa peminats, mcm yb...
kak yati..esok saya nak terjah nbkara yer,,,segan dan suspen la saya...sbb pd asalnya saya ni seorang nyg pemalu...tgkla nanti mcm mana..hehe
list novel pun ntah kemana...nanti saya sambar jer la apa yg patut...ari ni nak gi ikea, mlm tadi saya dah gi restoran saba,,,ramai sungguh umat...

idasm said...

perjalanan yang sungguh bermakna buat peminat2 akak yg bertuah itu. akak mmg best!!!

rindu pulak nak bersembang ngan akak. lama kita x bersembang kan kak.. hehe...