Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, June 28, 2010

KARYA OJAN

Ha..ha tahu tak nak letak entry apa. Saya cuma letakkan komik ojan yang saya cilok daripada FB. Komik budak-budak baru belajar melukis!
































5 comments:

Mama Nazhan said...

salam kak yati...ojan ni berbakat mcm kak yati juga....baguslah...

dlittlekitchen said...

boleh polish lagi.. nanti boleh buat comic melayu kisah melayu mcm upin ipin..

cam skrg anak sy syok sgt baca buku doraemon/pokemon, byk pulak siri tu...

kena ada comic bersiri camtu, tp penuh dgn kisah dan tauladan...

Mrs.Sheikh said...

cantik dan kreatif..
ojan lukis guna ape..komputer kee ..
tp dialog type kan..
berbakat .. :)

GreenJade said...

Ojan mmg berbakat besar. kemas & cute sgt watak2 tuh.

btul mcm dlittlekitchen ckp..ketengahkan lah bakat Ojan utk produce komik Melayu/remaja.sure meletop! :)

kakyong said...

kemas jer hasil kerja nya..
pasni NB kara leh publish komik pulak... ;)