Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Sunday, May 30, 2010

HIDUP INI MUDAH!

Jam 10 Pagi.
Satu pagi yang cerah. Lama berdiri di hadapat peti ais. Buka tutup, buka tutup. Tak tahu nak makan apa untuk sarapan pagi.


Hari=hari dok makan benda ni bosan juga. Teringat dulu-dulu masa bekerja. Hari-hari saya telan benda ini. Kadangkala letak milo dengan raisin, kadangkala letak buahan kering. Kadangkala beli yang ada ikan bilis. Oh..kalau nak dikirakan agaknya ada satu kotena saya sudah makan oats. Tiba-tiba...



Buka semula peti ais, jumpalah benda ni. Kaku, kejang dalam peti ais itu menandakan dah terlalu lama.






Ting! Dapat satu idea nak buat macammana benda kejang kaku ini menjadi sedap. Keluarkan sayur, potong bawang putih, bawang merah, ikan bilis, cili. Tumis. Masukan telur, perasa, garam jadilah macam ini.

-
-
-
-
-
-






Jimatlah satu hari saya dengan makanan recyle ini (sedikit lebih kurang recyle roti canai aje sebenarnya). Ha.ha..


5 comments:

fazlinil irma said...

waahh.. kak yati.. gambar last tu dah membuatkan sy kecur liur..

wpun baru lepas makan ayam bakar.. ;)

Leeza said...

Hahahaha....not the first today. tengah tunggu nasi masak, online jap baca blog. Akak masak apapun semua sedap....yummmmmmmy.

Puan Boo Luck said...

Akak NB ni mmg kreatif plus rajin..
Kalu boleh nk jadi mcm akak NB jgk =)

Duke Luce Dell'amore said...

ape benda tu kak?
nasi impit ke?

kakyong said...

macam tu pun sedap kak...