Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, May 4, 2010

TASIK BANDING

Lokasi Tasik Banding, Perak
Model : Qaisara Kara Seyit Kara
Pakaian model : Norhayati Berahim..










Gambar terakhir..penaja model pun nak interframe sekali. Ha.ha.ha





14 comments:

Marzalina said...

hahahaha...pandainya jurugambar ambil gambar dekat tempat cantik ni hehe...qaisara model paling cun!!

Intanaziela said...

cantiknya pemandangan kat tasik banding...modelnya dan penaja juga comel2 sekali bila berposing..hahhaha. Seronok Teta...kecik2 dah banyak tempat boleh sampai... :)

Mama Nazhan said...

amboi...sakan teta yer...uminya pun sama...hehe..masa bila akak pegi sana? kat sana ade banding lake inn kak...cantik tau...sapa minat flora dan fauna memang sesuai..kwn saya coordinator kat sana..

Suhana Shahril said...

Emm, Qaisara jadi model untuk promo Tasik Banding ke utk promo pakaian yg dipakai? hikhik..v_^

farahi_bokja said...

Salam kak..motip ambil teta jd model akak?hikhik..tp, cntik kan tasik bnding tu kan kak..sy pnah gi kat hutan belum tuh..tringin nk jd model gak kat sna..hihik..

Bonda Mawar said...

wah2..kemain lagi anak dara sorang ni ya..

NORHAYATI BERAHIM said...

Intan..berhenti sekejap selepas penat berjalan-jalan..he.he

NORHAYATI BERAHIM said...

Intanaziela, si Teta memang kaki jalan macam umi dia..sukalah dia. dapat berjalan, demam ke tidak ke..asal berjalan.

NORHAYATI BERAHIM said...

Bai, ya..akak perasaan ada ada resort di situ. berhenti sekejap aje Bai, merehatkan urat-urat yang kejang..insya-ALLAH nanti kalau ada peluang akak ke sana lagi..

NORHAYATI BERAHIM said...

Sue si qaisara promo diri sendir dibantu dengan uminya..ha.ha

NORHAYATI BERAHIM said...

farahi..tak ada apa-apa motif, bila kita halakan kamera dia bergaya, umi dia tekan2 ajelah..ha.ha

NORHAYATI BERAHIM said...

krsty anak dara seorang ni memang suka bergambau..

idasm said...

teta mmg ratu posing. pandai betul dia. tp sepatutnya penaja model pun posing byk sikitlah.. hehe.

cantik tasik banding kan. agaknya inilah tasik yg selalu ditempuhi sewaktu menaiki bas dr uum balik ke ganukite. tp waktu tu tak tau pun nama tasik ni.. hehe..

NORHAYATI BERAHIM said...

ida...oh iye ke ida lalu sini, jauhkan ida..nak kena lalu jeli kemudian ke trgn..ishk2 berapa jamlah ida ya..