Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 19, 2010

SAYANG SEORANG QAISER


Akan temui anda tidak lama lagi. Mulai esok kami akan siarkan sedikit sedutan novel ini di dalam blog kami. Tunggu.. Baca di novelnbkara.blogspot.com

6 comments:

Leeza said...

Cantik cover....akan ditunggu novel ini di pasaran.Tahniah Anuar Kamaruddin...

mohd sharif said...

x sabar nak beli novel AK...

Faz Nandra said...

tahniah ketua AK =) hehe.. pssst.. slogan Ak "setia menyokong Anuar" :P

Cheq Tun said...

wah tak sabar nk tunggu novel ni keluar

ida_nardiel said...

tak sabar nak beli novel ni pulak......

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

memang minat pluss suka penulisan AK.. sejak dia mnulis di blog smpai la dah ade buku sndri.. ketiga3 buku dia ade dalam koleksi.. yg ini pun baru je beli tadi..