Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, October 14, 2010

HUJAN PUN MENARI


Sudah berada di pasaran dengan harga RM29.50 Semenanjung Malaysia atau RM32.50 untuk Sabah/Sarawak. Kalau mahu membaca sedikit sedutan novel ini cuba layari novelnbkara.blogspot.com.


7 comments:

ChentaHati said...

kak yati, dah beli secara on9 ke buku ni? harga cinta dah keluar? oh, sgt tidak sabar!

~eiyra~ said...

dan saya pun tersengih di dalam hujan.. ngeeee...

Fazlinil Irma said...

kak yati. tunggu pameran buku tahun depan lah. boleh sy ambik TT sekali.

tu pun kalau sabar. kalau tak balik msia nanti. buku ni la sy cari dulu. hehee.

NIk Fauziah Nik Hussin said...

kak..hari tu ni gi buku tu baru smpai..klu tak mmg dah rembat satu hahaha..

Bonda Mawar said...

ngeee...ada novel baru leh baca..
nak tanye,ade jual kt bookstore dah ke?
if yes nak serang nanti..hehehe

Sayang.Ibu said...

yessssssssss... akhirnya... penantian suatu penyiksaan kak.. aku ku terjah kedai2 buku berdekatan.. :)

GreenJade said...

wiwawiii ujan udah turun..mari kite serbuuu...yebayebaa