Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, October 14, 2010

DI SERANG..

Sedih sungguh hati saya bila pagi-pagi bangun tengok pokok saya macam ini rupanya. Aduh..kasihan bila memikirkan pokok ini tidak dapat mempertahankan dirinya daripada diserang habis-habisan.


Oleh binatang yang durjana ini! Bukan seekor tapi berekor-ekor. Berpuluh-puluh ekor!


Sedangkan sebelum ini pokok bunga saya ini begitu cantik dan indah sekali. Pokok yang selalu saya belai dan puji kerana rajin berbunga. Aduhhh...rasa nak menitis air mata tau!


Huh! Padan muka kau ulat-ulat durjana. Sudah saya sembur dengan racun sebab tak sempat nak blend bawang dan cili. Akhirnya gugur menyembah bumi...

8 comments:

Balqis Nazid said...

eeeii...gelinya tgk binatang yang banyak kaki cam ni...tegak bulu roma saya satu badan.....
eeeiiii....!!!!!! kalau saya mau menjerit satu taman....geli..geli...

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

banyaknya ulat2 tue...

Marina Monroe said...

Dua2 makhluk Allah,
Tapi sebab bunga cantik, kita sayang pokok bunga tuh, ulat tuh buruk, kita binasakan ulat tuh...

Akak pun sama...akan mengambil tindakan serupa mcm NB juga..dengan niat binatang tuh adalah pemusnah...he he he

ieda said...

mujur satu pokok tu ja dia attack....tp kena hati2 takut dia mai balik.

anyss said...

Salam,
Alamak! sayangnya!
dah pun comot pokok tu kena kerit2....

GreenJade said...

loL pokok gondol ulat pulak yg montel2 beseri2

mmg patot dibinasakan makhluk perosak itu..xpe harap2 pasni pokok munge akak kembali beseri2 mcm dulu2

kakyong said...

musim ulat beluncas kot... ;)
tp saya pun geli tgk ulat2 ni...

Cik Bulat said...

peh! banyak gila ulat.. mana datang ! hee. kesian pokok :(