Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, October 16, 2010

KUIH APAM


Kuih apakah ini?
saya beli dipasar malam. Rasanya ramuan dia  telur, gula dan tepung sahaja.
Di tulis di situ namanya kuih apam___  apa ya? Saya dah lupa nama penuh kuih ini bersama binti/binnya. Ha ha ha.
 Harganya RM1.30.
Kenapa ada 30 sen ya dibelakangnya? Baik tak letak RM1.29. He he..
Kemudian ditabur dengan kelapa.
Nak kata sedap, tak tahulah. Tapi kelapa itu membuatkan kuih ini kurang sedap.
Sebab pakai kelapa tua. Kalau kelapa muda mesti sedap, letak gula sikit.
Macam-macam kuih orang reka sekarangkan?
Cuma sediakan duit.
Ada duit semua boleh jadi...

6 comments:

Mama Nazhan said...

kak yati... apam ni mcm pakai acuan bahulu atau cara jer...tp bubuh penuh2...kan kak?

marinahunny said...

kat trg kita panggil apam telur kak yati..tp betul kata kak yati, apam ni kena gu dgn nyor muda baru terangkat..

hannahsarah said...

Saya pernah makan kat kg di Tganu. Mmg bestttt makan panas2....kena dgn kelapa muda la

me-zila-bubbles said...

hehehehe..btul kak yati, masa bulan puasa yang lepas, adik ipar saya beli kuih karipap.ingatkan karipap kentang, skali dalam dia isi megi goreng..aduih...geram sungguh hati saya...nak untung punya pasal...sampai ntah apa2 kuih dijualnya...

kakyong said...

tak pernah jumpa kuih mcm ni... hehehe...

cek chun said...

apam telor ni kak. dulu dok ingat asalnya dari selatan thai. memang makan dengan nyoq muda.