Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, October 23, 2010

DOA BUAT TETA

credit to Zulkifli Haron..

Saya kalau mahu menidurkan Qaisara pasti saya akan berdoa terlebih dahulu dengan Qaisara. Kemudian saya akan bacakan dia beberapa surah Al-Quran sambil pegang tangan dia. Malam tadi saya berdoalah dalam bahasa Melayu di sebelah Qaisara. Kebetulan suami ada perjumpaan dengan Menteri dari Turki, di kedutaannya. Sambil tadah tangan sebelah Qaisara. Saya berdoalah dengan tertib..
"Ya ALLAH ya tuhanku, jadikanlah Qaisara anak yang baik. Anak yang mendengar kata. Anak yang taat pada ke dua-dua orang tuanya. Muslimah yang patuh pada mu ya ALLAH. Ya ALLAH ya tuhan, terima kasih ya ALLAH, kerana memberi aku anak yang sebaik ini, secomel ini, sesihat ini, secantik ini.."
"Seseksi ini.."
Saya dengar Qaisara menyampuk! Ha ha ha..aduh! Hancur doa saya tau! Rasanya mahu gelak guling-guling atas katil.
Ada ke doa macam tu Teta...ha ha..bila cerita dengan bbik. Bibik saya yang lawak tu selamba sahaja menjawab.
"Betul le umi cakap Qaisara.."
Ini lagi seorang..sama aje..dua kali lima.



9 comments:

ida_nardiel said...

lucu banget

♡ Eibu June's ♡ said...

salam yatie...

lawaknya teta...
tapi betullah kata teta n bibik tu yatie..:)

genuine1224 said...

ingat kan teta sakit sebab tajuk camtu..hehe

Matahari said...

hahaha..teta ni lawak btol..

niK hAmiZaH said...

teta comel...

Nadiah Sidek said...

hahaha...sabo je la qaisara ni

GreenJade said...

hahaha..nmpk nye akak kena tmbh skrip baru lah pasni

hahahaha ...Teta owh Tea ihiks :p

ieda said...

hahaha....pandai ja dia menyampok..

Madam Casper said...

hahahahaah comei jer cara dia menyampuk..tu saheh botol susu kat mulut yer