Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, July 20, 2010

PESTA BUKU SEREMBAN

Entry yang sudah agak lapuk! Ha ha..apa tidaknya ianya diadakan seminggu yang lepas baru sekarang nak diletaknya gambar.


Saya mendapat jemputan ke pesta buku Seremban. Disebabkan jadual pesta buku Seremban amat dekat dengan pesta buku Selangor jadi saya tidak mengambil sebarang booth. Cuma saya datang atas jemputan. Kebetulan Bingkisan dari hati baru sahaja diterbitkan, jadi saya angkut sekali penulis saya Anuar Kamarudin dan juga Kusyi Hirdan.



Bergambar sebelum ditemuraham. Qaisara interframe sekali. Yelah..anak saya ini ke mana-mana sahaja saya angkut. Nak buat macam mana, anak seorang.. he he

..


Ketika ditemuramah oleh wakil Perpustakaan Seremban, Anuar Kamarudin melayan si Teta. Ada ke yang temuramah tu cakap si AK anak saya! Ceh! Apakah saya begitu tua. Ha ha..




Giliran si AK ditemuramah. Teruna seorang ini asyik nama saya sahaja di sebutnya. Ha ha ha..Seperti yang kak Yatie cakap sebentar tadi..



Bersama salah seorang peminat saya Nazry. Nazry nanti akak datang ke Jusco Seremban, belanja akak Mac D ya. Ha ha..



Tiba-tiba sesuatu telah berlaku, sehingga saya bangun dan ingin cabut lari.



Ha ha ha Upin dan Ipin datang dan diserang bukan sahaja oleh kanak-kanak tapi ibu bapa yang tampaknya lebih ghairah dari kanak-kanak. Sabar ajelah.


Siapa perempuan ini yang sedang bermesra dengan Upin ini? Ha ha..tak lain tak bukan si Kusyi Hirdan.




Upin dan Ipin memegang buku terbitan NBkara.



Sempat bergambar dengan Upin dan Ipin di pentas utama.



Sebelum pulang pulang pihak perpustakaan membelanja kami pizza hut. AK tak makan kata dia boikot pizza hut. Habis budak-budak yang kerja di pizza hut tu nak makan apa Nuar kalau kau boikot pizza hut? Macam-macam si AK ni! Bergambar dengan wakil perpustakaan Seremban dengan wakil Seremban FM.

P/S Semua gambar adalah daripada FB Kusyi Hidran/Blog AK/NB

4 comments:

redly said...

salam kak...sedihnye,nape alya x tau de pesta buku kat jusco seremban 2.....ni mesti kes buzy ngan asgmnt,exm,klas n keje....smpai x tau pe brlaku d sekeliling...huhhhh...frust sngat2....alya bru hbs bc 'layang2 bertali kaca'...bst giler kak!teruskan usaha n ilham menulis novel yg best2!

idasm said...

begitu ramai yg teruja dgn ipin dan upin, sampai akak terpaksa bangun yea.. hehe...

kak, bukan akak yg nampak tua, tp si AK tu yg nampak cam budak sekolah... hahaha....

hanisah hassan said...

kak yati...kalau nuar tak nak makan lain kali telefon nisa..nisa tolong makankan...hihihi...wah tak sabar nak jumpa kak yati. kawan nisa dari singapura dan pesan tau suruh beli buku bingkisan hati pastu dia nak sign kak yati...peminat setiap novel-novel cinta tu.Kalau pergi rumah penuh ngan novel jer yang dalam plastik lagi pun ada.Bila nisa cerita pasal pesta buku jb macam ulat dia sibuk nak pergi tapi last minute tak dapat juga sebab ada aktiviti yang dah dirancang lebih awal katanya.

GreenJade said...

hehehe x pasal2 akok dpt sorang lg anak..hiskhhh x patot arr penemuramah tuh..buta warna gamaknye dai kuts..ihiks

wahh sane lg nmpk meriah lah kak