Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, July 19, 2010

BASUH KERETA


Lama sungguh rasanya tak membasuh kereta di rumah. Sesekali membasuh kereta seronok juga tetapi masalahnya bila kita basuh, si Qaisaralah yang terlebih dari orang lain Budak-budak seronok main air.

Sambil membasuh sempat lagi badan tu bergoyang-goyang. Ha ha..Menyanyi-nyanyilah sambil membasuh. Tengok begitu seronok sekali sampai basah-basah baju.

Wah! Qaisara ada pembantulah. Siapa pula ni? Inilah Musa anak jiran saya, yang kalau datang rumah tak mahu balik. Musa ni baru 3 tahun. Comel dan baik budi budaknya. Abang dia bermain bola di hadapan padang, dia membantu kami. Bantu main air pun ya. Ha ha..
-
-
-
-
-
Perempuan baju merah ni siapa pula bersama si Musa. Ha haha...

6 comments:

idasm said...

perempuan baju merah tu.. kakak ida lah.. hehehe.. rajin pulak kakak ida basuh kereta hari ni.

Leeza said...

hahahaha,rajin akak ni. za dah berhari nak hantar kereta ke kedai cuci kereta lom kesempatan.malas nak cucilah tu jawabnya.

GreenJade said...

waaa misteri nye perempuan berbaju merah itu yea hehehehe

seronot nye ade 2 pembantu..padan lah berkilau2 berkilat2 keta akak dr jauhhh nih hik hik hik :D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bole cuci kete saya skali?? =p

Intanaziela said...

rajinnya kak yatie...intan hantar ke kedai je kak... hahahah

hanisah hassan said...

WAH...bersemangat kak yati...kalau nisa tak do nya...hantar kak jerlah.