Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, June 2, 2009

QAISARA DI MAKE OVER

Anak buah suami saya Selma yang mempunyai salon sendiri. Beliau bekerja di salon sejak berusia 15 tahun dan sekarang baru berusia 23 tahun dan beliaulah yang 'makeover' Qaisara, di sebelahnya salah seorang lagi anak buah saya Gezam. Baru berusia 11 tahun tapi dah macam anak dara besar.

Qaisara bukan main suka apabila kukunya diwarnakan.


Kemudian mulutnya. Kata suami agaknya kalau lama di Turki, hari-hari dia datang ke Salon Selma.


Saya tidak membenarkan rambut Qaisara diusik jadi Selma hanya membuat tocang di rambut Qaisara.

Tada..hasilnya...

Tapi saya lebih suka wajah anak saya yang asli..he.he (gambar ini sebaik sahaja kami tiba dari Malaysia ke Keyseri hampir 20 jam perjalanan)

18 comments:

Lizabujang said...

Besarnya mata Teta bila dimake over. Terkejut barangkali....hehehe. Whatever u are right kak Aty, Teta lebih cantik dalam wajah aslinya.....

idasm said...

Betul kak.. teta with her natural beauty... is the best .. hehe.. ida pun suka yg tu...

ain said...

cantiknya qaisara bila di make over. tapi qaisara lebih cantik tanpa make-up. untung qaisara ada natural beauty!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

Qaisara mmg cantek semulajadi...dah besar mesti cantek banget... :)

ibu aira said...

Qaisara kekalkan je natural beauty mu itu.. hehe...

~Cinta Cukulet~ said...

comelnya Qaisara...tapi yang asli itu lebih baik kan kak :)

Zila said...

Your daughter is a beatiful girl ..buat camana pun dia still cantik..cute amat!

umie said...

salam...kak yati dah balik malaysia..alhamdulillah...comel la Qaisara..

Mrs.Sheikh said...

nak tak nak kene gak terima hakikat.. qaisara lebih cun dan chumelll bila takde make up..maybe pasal umurnya masih muda kot :D

asfa86@blogspot.com said...

salam kak,biarkan qaisara dgan wajah aslinya nampak cantik..seronok tengok gambar2 kak dan kelurga suami kak..

pearl said...

Salam kak Yati, dah balik Malaysia? Tengok Qaisara , Em dia lebih cantik dng wajah aslinya.
Seronok tengok akak dng keluarga disebelah sana. Btw selamat kembali.

♡ Eibu June's ♡ said...

salam yati....
wah cute qaisara di'makeover'....
kalau dah cantik vat camne pun tetap cantik...
cute qaisara mmg cuteeeee sgtttt.....muahhh...muahhh ^__^

Mummy Hanan said...

Salam,

hemm...betul3x Qaisara sungguh cute lah tambah lagi ngan senyuman nya tu. weh...cair hati sya...

Duke Luce Dell'amore said...

salam...
tomeynya Qaisara..nama pun sedap..

btw,jim pun peminat upin & ipin..tiap kali tgok rncangan tu,tringat kt zaman knak2 jim dulu..huhuhu..

NORHAYATI BERAHIM said...

Liza, memang akak lebih sukakan qaisara yang asli

Idasm betul2 ida, budak kecil di rias begitu macam tak sesuaikan

ain..setiap anak ada neutral beautynya tersendirikan..

Nuar..besar aje ke cantik..he.he

ibu aira/yatie..insya-ALLAH2

NORHAYATI BERAHIM said...

cinta cukelat..betul tu betul, yg asli tu lebih molek..

zila..anak2 memang sentiasa comel..

umie..ya syukur sudah kembali dan gembira dibumi kita sendiri..

mrs sheikh..anak2 lebih cantik bila natural..masih terlalu muda dan hijau

NORHAYATI BERAHIM said...

Liza salam
ya..biarlah qaisara begitukan..liza sihat tak? lama tak cite ngan liza

pearl thanks..lega rasanya dapat kembali ke Malaysia..

ibujunes..he.he..qaisara memang suka dirias tapi uminya tak suka

salam jim..jim bukankah masih kanak2 riang..comel macam kanak2kan..he.he

Duke Luce Dell'amore said...

erk??
akak pun pggil jim kanak2 riang??hikhikhik..
jim dah besar besar bebenor ni..tp jiwa ni still xmembesar lg..cam terperangkap dlm dunia kanak2 yg xkan berakhir..hihihi..