Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, June 13, 2009

SETIAP JUMAAT DAN AKU ADA KAMU

Syukur Alhamdulilah. Buku keluaran NBKara Setiap Jumaat dan Aku Ada Kamu karya Lily Haslina Nasir telah dibeli oleh perpustakaan Negara di bawah Dana Penulis. Terima kasih kepada pembaca NB Kara yang banyak menyokong dan kepada Lily Haslina Nasir juga terima kasih diucapkan kerana mempercayai NB Kara untuk menerbitkan karya beliau.

8 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

tahniah pada akak n lily haslina..
smoga pasni trus berjaya dlm ape pun projek company akak yg akn dtg ye..

ain said...

TAHNIAH UTK KAK YATI DAN KAK LILY. teruskan menghasilkan novel2 yg kaw2!!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wow! bravo2x! :)

Noorhodza said...

Tahniah ye NB & Lily.. Kalau beli buka direct dpd NB & nak autograf bole tak... hehehhe

Duke Luce Dell'amore said...

my faveret entry wat masa ni..
jim nk gunakn point2 akak ni & share kt my blog nnt ye kak..

sgt bermakna & jim rs mmg perlu berkongsi ngan pembaca2 blog jim..

kakyong said...

tahniah kak

asfa86@blogspot.com said...

wahhh tahniah buat kak yati n lili memang patut pun masuk ke perpustakaan negara,jika dibrunei semua buku2 kak yati or penulis yang lain2 ada diperpustakaan untuk dibaca dan dipinjam dibawa balik termasuk perpustakan sekolah2 tu pun kira bangga juga kak yati buku2 kak dalam perpustakan baik di kl or brunei..liza lagi bangga dapat berbual2 dan berjumpa kak yati waktu ekspo buku dibrunei dan kak jemput datang kerumah kak..gi..

♡ Eibu June's ♡ said...

salam yati.....
TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH...
buat yati n lily dan teruskan berkarya ^__^