Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, June 11, 2009

GAYA QAISARA

Bila dapat anak, sebenarnya uminya yang terlebih excited beli baju anak terutama anak perempuankan. Tetapi bila Qaisara sudah berusia 3 tahun, dialah yang menentukan apa yang hendak dipakai. Kasut apa, baju apa, seluar apa. Dan ini fesyen anak saya ketika bercuti yang lalu..

Ini fesyen ke pantai. Ingat pantai panas, rupanya sejuk nasib ada scarf...


Ini fesyen bagi merpati makan. Mesti ada gaya tersendiri nak bagi makan merpati tau!

Merpati pun takut nak dekaT, agaknya merpati tu fikir..dari planet mana budak ni datang..ha.ha

Ini fesyen bersiar-siar dan membeli belah di Bazaar..he.he


Apa posing macam tu Qaisara!


Ini gaya manja-manja kucing...


Ini fesyen mahu menunggang kuda...


Bukan kuda betul, cuma kuda kayu aje ni..boleh pusing-pusing sendiri..keh..keh..

12 comments:

Lizabujang said...

salam....
cutenya dia. Za tak berhenti merinduinya....huhuhu. Za percaya sebab Teta bergayapun , uminya juga patut terima pujian. Sebab uminya rajin sangat shopping.....hehehe...jom g shopping.

~Cinta Cukulet~ said...

sangat suka tengok gaya manja2 kucing tu...sangat cool dan stylo hehee

ain said...

amboi qaisara...kemain bergaya lagi dia. kecik2 dh pandai ye. comel2 gaya qaisara.

Duke Luce Dell'amore said...

sudut mana pun gbr dtgkp qaisara ttp kiut-miut :D

ibu aira said...

qaisara tetap cute dlm gaya apa pun.. seronok tengok gambar2 dia...

Marzalina said...

salam kak..intan suka tgk qaisara ni..cute dan pandai bergaya, dia mmg sesuai jadi model kanak2 la kak..sgt berbakat!

en_me said...

kalo besar nanti macam fauziah latiff tewww.. jeliterrnyerr

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

qaisara rugged :D

pearl said...

Saya suka tengok gaya Qiasara yg manca2 kucing tu. Very cute dan pandai bergaya....

LESTARY said...

qaisara bi sangat comel la.saya guarantee bile besar nanti die akan ada good looking.harap berbakat besar seperti bondanya jua.insyaallah

kakyong said...

pandai nya Qaisara pose.. chomeyl jer.. nampak matang compare anak jantan daku... huhuhhh jauh beza.. Qaisara nampak matang... ;)

Zyma Saad said...

Alalaaaa comelnya Qaisara.
Kecil2 dh pandai bergaya ye...