Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, June 6, 2009

LAYAN GAMBAR DI GUNUNG..

Pokok-pokok di sepanjang perjalanan ke Gunung Ulu. Tingginya lebih 20 meter. Terfikir juga kalau pokok ini tumbang. Aduh..Aduh...

Pokok-pokok yang berada di sepanjang perjalanan ke Ulu Dag. Terpersona dengan keindahan yang dicipta Illahi...


Perempuan mana yang terbongkok-bongkok cuba mahu menyentuh salji ni..keh..keh..

Grrgg..gargg..sejuk-sejuk. Tengah control kaki menggeletar tu. Tengok Qaisara apa punya posing...

Sayalah yang paling terror ketika ini, naik ke atas tanpa baju sejuk. Orang ramai yang ada di situ semuanya berbaju tebal-tebal belaka..he.he..cucu cicit Hang Tuah kata kan..he.he


Nasib ada restoran penyelamat dan boleh duduk bawah heater. Kecil pun jadilah untuk saya seorang..he.he

Ini tengok aje, tak berani nak dekat pun dah..tak tahan..

Selamat tinggal ulu Dag..

10 comments:

Mrs.Sheikh said...

seronoknya kak yati!!! :D salji tuu....

idasm said...

seronokkan dpt tengok dan main salji.. walau akak pegang sikit2 aje... hehe.. sejuk ye kak cian kat akak.. tp betullah siba baik ada restoran tu walau kecik aje.. cukup utk akak tu...

umie said...

kak yati..best nyer dapat pegang salji...

~Cinta Cukulet~ said...

bestnya dapat main salji..nasib baik tak beku heheee

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

paling menarik tang heater tuh ;D

yatie chomeyl said...

slamber je ye main salji x pakai winter cloth....kebal betul akak

ain said...

bestnyaaa...!!!cantik2 pemandangan tu.

Anuar said...

Seronoknya dpt pegang salji walau pun sedikit.
cantiknya pemandangan tu....

kakyong said...

heheheee.. kak yati.. cucu cicit hang Tuah... :D

best tengok foto2 tu.. cantik..

Duke Luce Dell'amore said...

cantiknya pemandangan!