Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, March 30, 2011

MOUSE PAD


Kalau anda semua dapat hadiah mouse pad seperti ini, apa yang anda akan buat. Mengunakannya? Aduh..tak sampai hati saya mahu  meletakkan mouse ke atas pad inikan. Macam saya menenyeh wajah suami dan anak saya. Ha ha ha..
Ini hadiah daripada Kusyi Hirdan sempena hari jadi saya. Saya sukakannya, walau ringkas  dan murah tapi ianya sangat bererti dan saya suka barang sentimental begini.
Saya rasa saya tidak akan mengunakannya dan saya akan simpan selagi dia berkeadaan baik.
.

7 comments:

Leeza said...

Ya betul..takkan sampai hati menggunakannya.....simpan dan sungguh bererti.

Fazlinil Irma said...

alternatif. buh reben. gantung. =)

Mama Nazhan said...

saya dah agak.. mesti kak yati tak sampai hati nak guna... mcm tenyeh muke sendiri dan anak suami... hahaha....

SyuQ said...

framekan, gantung kat dinding
hehehe

klu sy pun, x smpi hati nak guna...

NIk Fauziah Nik Hussin said...

frame dan gantung..sayang hehehe

GreenJade said...

meaningful & touching present lah kak..

kasi frame santik2 kak

Ann Ishak said...

saya pun takkan gunakan...lebih baik simpan saja