Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, March 25, 2011

JAWAPAN APA DI MASAK DI SEKOLAH TETA SEMALAM

Aunti-aunti semua, Teta sebenarnya nak bagi hadiah pada sesiapa yang dapat menjawab dengan betul, apa teacher Teta masak di sekolah. Malangnya tak ada seorang pun yang dapat menjawab dengan betul. Teta kenal meelah, teta kena meehoon. Cincau pun Teta pernah makan. Tapi ini memang Teta tak tahu. Umi pernah buat tapi Teta tak suka makan. Teta makan kuah dia ajelah.
Nak tahu jawapanya aunti-aunti semua, cuba tengok di bawah.

-
-

-

-
-

-



Pengat pisanglah. Teacher cakap pisang tu hitam sebab teacher pakai gula merah dan teacher potong panjang-panjang. , gambarnya umi Teta ambil di sini


4 comments:

GreenJade said...

aiyooyoyo melecet sekali jawapan auntie..xpe tggu next kuiz dr teta yer...nk adiahhh ekekeke

Mama Nazhan said...

laaa... aunty bai tengah bayangkan teta mkn sambil slurp2...hahaha.. tak penah lagi makan pengat pisang yg pisangnya dipotong panjang2 mcm tu...hehe

ieda said...

kaler hitam..mana la nak terfikir pengat pisang...
nanti buat teka teki lg yer teta...tp jgnla yg pelik2 sgt...hihi

Ann Ishak said...

tak terfikir pulak pengat pisang ada kaler hitam...