Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, March 19, 2011

LAKSA


Hey..betulkah laksa ni?
Macam mee kari atau mee jawa ajekan?
Iye inilah laksa.
Saya kalau ke mana-mana suka mencuba apa-apa makanan tempatan.
Masa di Brunei hari itu saya pesan laksa.
Ada laksa daging, ada laksa ayam
Saya pesan laksa daging.
Bila sampai ke saya, inilah laksanya. Oh..rupanya ini laksa orang Brunei.
Rasa dia seperti mee kari pun ada, mee jawa pun ada..
Sedaplah juga. Daging banyak sungguh. 
Saya makan tak habis.
Cuma saya kalau pesan makanan begini, memang sayanglah.
Sebab suami tak boleh tolong habiskan. Dia tak suka.
Kalau pizza, spaghati, lajulah dia..he he

6 comments:

Leeza said...

wahhh kak...bila za jenguk je gambar laksa tu suka terlampau2....nyaman sungguh . ye lah mahu share 2 org ni sebab banyak dagingnya. nyaman de rupanya....

kakyong said...

tak pernah lagi makan laksa brunei..

laksa sarawak pulak dah 30 tahun tak rasa....

GreenJade said...

pekat sgguh kuah dagingnye kak..

Puan Mami BooLuck said...

hem..sedapnya...entah bila buleh rasa laksa brunei ni....
tak pernah lagi sampai brunei..

huhu ;)

Ozzy Choc D'Luscious said...

aduhh..sedapnya lg2 bila kak yati kata mcm mee kari pergghh bila la nak merasa nih

Ann Ishak said...

nampak sedap sangat...agak2nya ada tak jual dekat semenanjung laksa brunei ni?