Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, January 15, 2011

SARAPAN PAGI

Selalu sangat kita bersarapan pagi dengan nasi lemak, roti canai dan mee goreng
sesekali mari kita bersarapan dengan yogurt.
dan water high bake biskut. Salah satu sarapan yang paling saya suka.
Yogurt itu selalunya ada dalam peti ais di rumah.
Yelah orang-orang Turki kalau hidup mereka tidak ada yogurt, mahu pengsan kot..ha ha..
Biasanya kami beli yogurt asli rendah lemak 1 liter. (masuk dalam kari pun sedap tau)
untuk mengurangkan masam saya masukkan buah-buahan kering seperti kismis
strawberi kering.
Makan dengan biskut water high bake ini.
Kalori biskut ini tak banyak dalam 20kalori sahaja.
Yelah dari makan nasi lemak yang kalorinya sangat melantun-lantun
ha ha..
Kalau sarapan pukul 9,tahankalah sampai pukul 1.
Okaylah kan..
Selamat bersarapan pagi!


6 comments:

Fadhilah Maarif said...

salam kak,

aduhai, saya yang biasa makan berat-berat ni lemah lutut menegoknya...haha. Akak dah biasa, bolehlah...

Leeza said...

oh kak..roti ni kudapan saya di sekolah. masa lapar baru makan...roti ni macam roti keben masin kan?

qemaishak said...

kak, kalau saya mmg xblh tahan mkn biskut 2keping je tu, bekal kudapan kat opis pun 1 tin biskut jacob haha

kakyong said...

yougurt antr bekalan yg selalu psan kat suami, tp selalu tak dpt.. kalo nak kena la beli duit sendiri... ;)

ida said...

salam kak..duk belek2 anjung seri lama tadi,baru perasan rumah akak sebab ada gambar mr seyit kara hehehe..tapi muka si Qaisara lain betul dalam majalh tu..she was 1 yo kan masa tu

Intanaziela said...

kak yati...rasa lapar pula bila tengok gambar makanan ni...terus terasa nak cari yogurt hahahha