Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, January 17, 2011

SEKITAR MAJLIS HARI JADI QAISARA, PENULIS KUSYI HIRDAN DAN PEMBACA

BIARLAH GAMBAR BERBICARA..

Balkish dan Teta


 Barisan yang menyambut hari jadi semalam. Dari usia 8 tahun sehingga 47 tahun.


Benazir, suaminya kawan suami saya. Suaminya orang Turki dan Benazir orang Malaysia. Tetapi wajah Benazir pun dah macam muka orang Turki. Oh saya sangat suka sekali dengan anaknya Yasssin yang sangat comel. Sampai berangan-angan  nak dapat anak lelaki secomel Yassin. Lepas majlis saya asyik bercerita sahaja dengan suami pasal baby dan suami sengeh-sengeh  sahaja.

"Kalau kita ada anak kecil kita nampak mudakan ling" saya beritahu suami saya dan suami saya sangat bersetuju. Ha ha..


Kek ini permintaan Qaisara, mesti ada dora dan strawberi umi padahal bukan dia makan pun strawberi tu. Seperti biasa kek ini dari dlittle kitchen. Cuma Teta tak puas hati masa upacara meniup belon..tak ada lilin atas keknya. Siapalah salah letak di kek lagi satu. (ada dua kek, satu kek untuk pembaca dan satu untuk
Qaisara)



Dua-dua anak kacukan Turki.  Saya asyik letak gambar Yassin sahajakan. Suka dengan baby ni..ha ha yang riuh mulutnya bercakap.


Masa ini saya cuak gila. Orang ramai datang dan saya risau makanan tak cukup. Tapi syukur sangat-sangat. Makanan berlebih dan ada yang dapat membawa balik.. Benarlah kata orang, makanan yang sedikit kalau dikongsi beramai-ramai pasti berkat. Harap-harap yang datang berpuas hati dengan makanan yang separuh saya pesan dari katering dan separuh saya masak.

cookies untuk anak-anak..


Zul suami penulis Kusyi Hirdan tengah buat audit makanan..ha ha

Tak sangka taukeh restoran datang..ha ha..Ida adik saya ni kalau ajak dia masa raya, memang tak boleh datanglah dia. Sebab dia pun sibuk. Alhamdulilah dia dapat datang hari ini..

Qaisara sebelum tukar baju..si handsome tu Danish anak jiran saya..


Salah satu menu



Oh anak-anak saya sebelum pulang ke asrama semula sempat makan di rumah andaknya.



Kak Mawar Merah yang sanggup datang dari Taiping. Kami ambil gambar macam orang dulu-dulukan.


Adik saya Aween dan kawannya yang begitu anggun bertudung. Macam Sarimahkan? Ha ha..

Nanti saya sambung lagi..banyak gambar nak letak ni...


Credit to Wanupeh dan Benazir sebab ada sesetengah gambar saya cilok dari fb mereka berdua

5 comments:

kakyong said...

hepi besday teta...

meriah nya majlis ni.. ramai kan main yg sambut besday sama2...

Lady Arween said...

Kak Yati..nanti besday akak buat la macam nie..tapi ada bacaan yassin la..Bolehla kitaorang serbu lagi rumah akak..thanks kak..makanan sedap..Bab Sarimah tu jauh sangat la kak..Tengok hidung kembang ja dah tak sama..hahhahaa

yatie chomeyl said...

sedap2nya nampak makanan2 tu kak. akak masak apa hari tu?

GreenJade said...

wah meriah gitu..ini mcm dah kenduri smbut menantu nih kak hahaha

errr hehhe juz kidding ye kak ihiks :D

rugi x dpt join..belum baik demam selsema lg nih..gift utk Teta pon ade simpan lg nih

sayasukamerapu said...

saya terlepas nk wish birthday teta. hpy belated birthday teta. :)
yassin tu mmg comel la puan.