Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, January 19, 2011

GAMBAR-GAMBAR MAJLIS

JOM KITA LAYAN GAMBAR LAGI.

wartawan masa cuti pun bekerja..he he


Muslim model of the year..Wanupeh.


Pengantin baru, adik saya..Ustaz Khairul

Keluarga taukeh kek, dlittle kitchen.


Semua senyum saya sahaja yang serius ya..ha ha


Apa yang bagus tu Masz


Dah kenyang ke atau meehon tu tak sedap Kusyi?


Ada yang bercerita, ada yang ambil gambar dan ada yang melopong mendengar cerita. Ha ha ha


Satu kek untuk Teta dan satu lagi untuk pembaca yang menyambut hari jadi..



Balkish yang hyper, kayuh basikal jatuh terlentang dan boleh bangun balik tanpa apa-apa rasa sakit.


Saya dan Balkish. Lawan siapa yang besar sudah tentulah sayakan!


Che Anis sempat mencuba motorbasikal saya. Dia dikejar anak-anak yang mahu membonceng.


Kusyi bercerita Ida mendengar penuh khusyuk ha ha ha..



Mawar Merah, Siti Soleha dan Yan yang baru pertama kali saya jumpa.


Najmi yang pemalu bersama bondanya Roslaini yang sangat comel.


Ha ha..asal kami ambil gambar macam ni ya? Bersama Tasha..



7 comments:

yatie chomeyl said...

dlm banyak2 gamabr tu, gmbr akk dgn balkish je yg akak senyum sikit hehehe

kakyong said...

meriah.. meriah.. meriah.. seronok walau tumpang tgk gambo jer...

Madam Casper said...

Meriahnya kak Ti..best betoiii...bila lah boleh jumpa kak yati nihhh....

dlittlekitchen said...

meriah bangat!!!

p/s ada gaks muka kitoarg menempel kat cni.. hehehe

sayasukamerapu said...

nice... :)

Elya said...

kak siti soleha n kak yan pn ade...pasti meriah.

GreenJade said...

haaa somel pon bile tsenyum.. (gambau akak ngn sis balkish)