Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, January 25, 2011

IPAD AL QURAN

Saya memang selalu travel, kadangkala saya bawa Al-Quran untuk menghilangkan bosan di dalam kapalterbang. tetapi saya mahukan Al Quran yang boleh saya bawa ke mana-mana tanpa keraguan dan saya jumpa Al-Quran i-pad ini.

Saya bukan seorang yang teruja sangat dengan pelbagai gajet macam ipod, ipad atau iphone (pernah pakai iphone tapi tak suka.) saya lebih suka dengan hphone murah yang mudah saya tekan dan saya hantar SMS. Tapi ipad Al-Quran ini memang saya suka sangat.

Ada tafsiran dan hadis sekali di dalamnya. Ada beberapa recitor yang kita boleh pilih bacaannya.

Datang dengan sampul yang sangat cantik.


Ada beberapa application di dalamnya.


Al-Quran yang boleh bawa ke mana-mana. Di masukkan ke dalam beg sahaja. Harganya saya beli RM780. Murah dari harga pasaran biasa (biasanya RM1200). Yelah dari kita beli ipad yang harga beribu-ribu. Baik beli ipad Al-Quran nikan. Pahala mendengar dapat, pahala membaca pun dapat. Boleh hubunngi Zul  di tel no 0162746250

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.yatie..klu dpt 1 camni..mmg best!

GreenJade said...
This comment has been removed by the author.
GreenJade said...

thx 4 sharing kak..mmg bagus dibawa travel nih..bttry thn bape lame kak?

mmg worth it :)

AuntieYan said...

Salam Yatie,

Wah! bestnya. Kak Yan baru sebulan beli Ouran digital, best jugak. Lebih kurang sama fungsinya.Ada 2 pilihan qarinya. Ada 2 terjemahan English dan BM, tapi tentulah ipad ni lebih canggih boleh dibawa ke sana sini.Yang Kak Yan beli tu harganya RM500.
Ya, sungguh berbaloi beli gadget macam tu...insyallah kalau ada rezeki rasanya nak juga beli....:-)

KATA HATI.... said...

As salam kak,

Seronok kalau dapat beli tu. Senang dibawa. En. Zul boleh hantar ke kalau saya nak beli hehehe...

sayasukamerapu said...

terima kasih info ini. sgt berguna.

NB KARA said...

Zatie memang seronok bawa ke sana ke mari..

Tinie, yelah kalau Al quran yang biasa tu nak bawa travel pun ragu-ragu jugakan?

Kak Yan, I pad ni terjemahan dia banyak..satu dunia dan karinya pun berbelas-belas sampai tak tahu nak pilih yang mana. Memang bagus gajet macam nikan. Alhamdulilah..syukur..

NB KARA said...

Kata hati, ada no telefon tu cuba telefon Zul dan tanya bagaimana, akak cuma tukanng promote aje..benda baik..

Sima, ur welcome..

ieda said...

nice one...insyAllah akan beli satu.drp beli h/fon mahal baik beli benda ni.