Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, January 26, 2011

MINAH KUNTUM

Saya memang sukakan bunga, bahkan bunga juga yang meriangkan hidup saya. Dapat hadiah bunga pasti mengembirakan hidup. Tak kiralah bunga apa. Ini hadiah dari Kusyi Hirdan. Ini bunga bukan sebarang bunga. Ini bunga serba guna. Ha haha..
-

-



-


-

-

Tengok!


Bila dibuka ianya boleh dijadikan beg serbaguna. Sekarang setiap sabtu tak ada beg plastikan. Jadi senang bawa beg ini, sangkut sahaja dibeg anda bila pergi bershopping. Buka bila mahu digunakan.


Kata Qaisara boleh buat  apron umi untuk masak-masak. Qaisara memang suka masak-masak. Ha ha.. pandai juga idea Qaisarakan. Lagi boleh buat apa Ta?


Boleh letak atas kepala bila hujan! Ha ha..pandai anak umi!


8 comments:

sayasukamerapu said...

buat apron tu mmg kreatif.hahaha pandai..pandai.. :)
cantik pulak beg tu..hmm
handmade ke apa beg tu.
boleh buat jual online ni.

umie said...

hehehe..comel jer teta..

Marzalina said...

bunga serbaguna hehe

ieda said...

yang last tu comel.
kat sini pun dah start sabtu tanpa beg plastik.saya dah terkena 2 minggu lepas.sib baik beli tak banyak sgt.

FARRAH SHAFIE said...

so cute.....

NB KARA said...

sima, bukan handmade, di china banyak beg cam tu. Murah aje akak rasa..

Teta..mana boleh tgk barang umi dia, dia buat mainlah..umie..

intan, memang pun..


ieda di selangor dah lama dah.dah setahun rasanya, kemudian semua negeri ikut..he he

farrah apa yang cute, beg tu ke si Teta? he he

FARRAH SHAFIE said...

Teta pun cute..... suka tgk dia

GreenJade said...

hehe pasni jgn dia buat selimut pulak kak hahaha

bijak bijak nak dara nih