Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, January 1, 2011

APAKAH INI?

Cuba teka apakah ini?
ayam?
iye ke ayam goreng?
sotong ball?
bukan-bukan
apa ya?
-
-
-
-
-
-
-
-
Telur sotong dah, yang digoreng tepung. Banyak di jual di India Street, Kuching. pic google


10 comments:

idasm said...

salam kak yati,
lama ida tak singgah. bestnyer telur sotong kak. ida mmg suka sgt.

una berry said...

peliknya rupa before di goreng
dah goreng nampak cam sedap
:D

sangat suka novel2 puan yati.dedulu penah mintak autograph puan yati kat pwtc n beli novel cinta pertama.suka sgt novel tu :D *tetiba*

Epelijau said...

wow!! sedapnya kelihatan telur sotong tu kak yati...samalah mcm ida..memang feveret am jugak...skrg dah kurangkan...kolesterol melonjak2 dimakan selalu...hihihi...selamat tahun baru kak yati :)

Lady Arween said...

Ya Allah kak..sedap nya ..memang payah nak dapat tu..kalu kat sini..Restoran mamak ada la..tapi di masak dengan rempah..


Selamat tahun baru kak..semoga suksess2 selalu..Azam tahun ni..berapa novel akak nk publishkan?? lagi banyak lagi best la kak :)

kakyong said...

terlur sotong??? sedap ke...

selamat tahun baru...

GreenJade said...

errr mcm mane rase nye kak?

NB KARA said...

ida..akak pun suka, tapi kalau tak goreng betul hanyirkan?

una memang sedap, dekat sini tak nampak pula orang jual..thanks una sebab baca novel akak..

Am..memang kalau makan telur sotong ni mencanak2lah kalestrol yang sudah sedia banyak dalam badan kita ni..ha ha

NB KARA said...

Aween di Kuching banyak sungguh orang jual telur sotong ni. Memang sedap digoreng tepung..

Kak yong memang sedap..

Tinie, rasa lemak-lemak. Nanti pergi pasar cari sotong yang ada telur aik..ha ha

ieda said...

ooooo...macam ni ka rupa telur sotong???tak penah tengok..hihi

umie said...

salam kak...lama dah x singgah sini..selamat thun baru kak...

umie baru 1st time tgk telur sotong goreng tepung ni...umi asal sarawak pun baru pernah nampak...hahha..kat sini xdalak jumpa kan..