Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 20, 2010

ANTARA DUA DARJAT

Semalam suami memberitahu saya, beliau mahu makan pizza. Jadi selongkar peti sejuk, semua barang ada kecuail keju moza. Jadi pizza yang saya buat berkejukan cheedar sahajalah.
Bila suami makan pizza, saya terpaksa fikir hidang untuk diri sendiri.
Saya memang amat tidak gemarkan pizza.
Sejak akhir-akhir ini asyik makan daging sahaja saya mahukan sesuatu yang ringkas.
Jadi fikir punya fikir apa nak masak ni.-
-


-

-

-

-

Ha ha..jadilah. Makan nasi panas panas.
Kata adik beradik saya, ini makanan orang dalam pantang..


10 comments:

idasm said...

ikan bilis goreng dgn bawang tu mmg sedap kak. boleh makan bertambah ni..

aishah said...

lauk kak yati tu boleh menambah selera....saya klu buat mesti mkn bertambah...huhu

GreenJade said...

perghh yg sempoi tu ler nyummy nyummy kak..nak pulak potong2 cili api..perghh terangkat..adehh dehh meleleh air liur lak hehehe

Madam Casper said...

Kak Ti
Semalam saya try buat kuah laksa sardin yg macam akak post sebelum ni. Sedap dan anak2 pun suka. Tapi memandangkan laksa tak de saya gu kan dengan bihun. Malas nak pi kedai.

Brilliant Marjan said...

yg simple tulah yg mampu menambat selera..at least kita ingt juga pd org lain yg lebih teruk...namun ttp bersyukur dgn rezeki yg diberiNYA

Lady Arween said...

Ikan bilis goreng ngn bawang..makan ngan nasi panas2..tambah kicap..best2..akak buat Aween lapar la..huhuhuhuuu

kakyong said...

ingatkan apa lah yg antara 2 darjat tu....

saya pun suka ikan bilis goreng dgn bawang.. kdg2 saya hiris halia sekali.. saya ni kuat angin.. selalu 3-4 jam lepas makan, cam best jer rasa badan, bila dpt melepas angin... ;)

NB KARA said...

ida..ha ha sesekali bolehlah makan orang dalam pantang ni..selalu tak cukup zat kita..ha ha

aishah macam mana nak kurangkan berat badan ya tak? he he he

Tinie, boleh buat untuk cik abang sekalikan?

NB KARA said...

Casper senang sangatkan buat laksa tu, tak perlulah nak merebus ikan kembung. ha ha..akak buat sebab suami tak suka bau ikan kembung kena rebus tu, dia cakap busuk..

Marjan..benarlah, kita antara orang yang beruntung sebenarnya..

Aween..ha ha..sebenarnya simple tu lebih sedapkan?

Yelah kak yong, letak halia muda atau lempoyang pun sodap

Hunny said...

Ikan bilis tu, faveret saya. Antara beberapa jenis masakan yang saya pandai masak..:) Selalu saya letak cili padi kampung.. Baru meletup!! Pedasss!!!