Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, November 29, 2010

ANAK-ANAK MASA HADAPAN



















8 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

haha! x kn kot?

Rizziela said...

mcm kelakar ajer..cerita katon tapi tak mustahil akan berlaku dalam teknologi yg serba canggih sekarang ni kan?

Sitisifir10 said...

yg tak tahan tu mesin lap ingus tu :P

Epelijau said...

haha...kalau fikirkan mungkin juga kak...hihih..lawak pun ada...

~:|:sara:|:~ said...

suke katon last tu...
tayah susah2 nk mekap dh...
amek pastu cop kt muke je...wakakaka...

syazalina ridzuan said...

kelakar pulak....

ieda said...

kaum suami mesti suka kalau ada gadget yang last tu..hehe

idasm said...

hahaha.. lawaklah. tp yg paling best tu. cop make up tu.. hihihi...