Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, September 30, 2010

JOM BUAT TOPENG !

Ini mesti NB tak ada kerja ni? Aduh..mana pula tak ada kerja. Tetapi si Qaisara ni bagi umi dia kerja. Suruh buat topenglah, main playdohlah..macam-macam. Mula-mula lukislah macam ini. Umi dia yang tak pandai melukis ni yang lukis arnab ini.


Warnakan. Warna pilihan Qaisara sudah pasti pink. Ada ke rabbit pink? Ha ha..tak kisahlah. Mewarna sampai penat dan tertidur-tidur.


Dah siap sekarang boleh pakai!


Tada,,,,
"Umi..umi kenapa telinga dia tak sama besar umi?"
"Alah telinga kita semua tak sama besar. Qaisara cuba tengok Qaisara punya telinga.."
Alasan umi yang sebenarnya tak pandai melukis. ha ha ha..
"Heasy..umi mana Teta boleh tengok teliga Teta.."
"Bolehlah, tengok kat cermin.."
Ha ha ha..ha.ha..

5 comments:

Leeza said...

Hahahaha kelakar la topeng yang akak lukis. asal hidung arnab sebiji macam paruh burung? Buatlah hidung dia bulat ke.

NB KARA said...

za..jangan jadi rigid, craft ni semua boleh buat, macam-macam hidung boleh buat tau supaya creativite si anak tida terbatas.

Marzalina said...

cantik topeng kak..buat kat intan satu bleh?hehehehehe

marinahunny said...

hahahaha mcm2 hal si teta ni..

Rizziela said...

Kelakarlah teta ni