Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, April 2, 2010

RINDUNYA DEKAT KAU ORANG!


Ha.ha..kata tak mahu tulis lagi pasal pesta buku tapi ntah mengapa hari ini bila Firuz yang berbaju pink belang-belang tu, tag gambar ini pada saya di Facebook. Saya jadi rindu pada mereka semua. Hari-hari terakhir bersama jiran booth di pesta buku. Si Kecil yang turut ketawa itu adalah anak Zul yang sedang memeluk patung upin ipin. Anak muda yang sedang memeluk si kecil itu yang mengecek mahu menjadi menantu saya. Lantas pantas sahaja menjawab.
"Kau ada duit nak beli susu si Qaisara? Ha.ha.ha"
Lucu dan berharap kami akan berjumpa lagi.
Dan kebetulan Intan MGM datang bersama sepupunya Mail untuk mengucapkan selamat tinggal sebelum dia pulang ke Penang.
Adik-adik tahun hadapan kalau dipanjangkan umur kita jumpa lagi ya!

4 comments:

Marzalina said...

insyaallah kak..panjang umur tahun depan intan pi lagi hehe..kena ajak si mail lagi hehe

meriah sungguh masa ni kan kak..=)

!eNa PnG said...

sempat lagi singgat...hahahaha

GreenJade said...

hahaha soklan 'cepuk cemas' tuh..!! maunye beliau tergagap2 mau menjawab soklan bakal mak mertua itu keh keh keh

tu lah kan kak..saat2 perpisahan ni ler yg sadis sket..

idasm said...

hahaha.. ida pun ada kat sana masa diorang ambik gambar ni kan kak... hehe.. memang sporting abis diorang. akak pun!!! tahun depan panjang umur kita jumpa lagi yea.

(entri akak sebelum ni... lawak abis... tergelak sorang2 ida baca. mcm2 aksi... pandai aje akak candid yea.. hehe..