Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, January 28, 2010

KARYA OJAN












Karya-karya terbaru Ojan yang sempat saya snap. Tampak dia sudah semakin matang berkarya.
"Jan..asal rambut heroin ni panjang-panjang Jan. Hantu ke apa Jan.."
"Heasy..andak ni, inilah seni andak. Makin susah rambut dan detail yang kita buat makin bagus skil kita.."
Ha.ha.ha..iyelah Jan. Dulu kalau hero dia suka buat rambut terpacak-pacak. Sekarang gaya rambut hero dah boleh tahan.
Perempuan pula rambut panjang, sampai ke lantai.

"Jan, ini mesti dailognya "Please dont go.."
"Aik..macamana andak tahu.."
Ha.ha.ha..bukan susah pun nak agak dialog diakan. Apa-apa pun Andak suka sangat dengan karya-karya Ojan.
Keep it up sayang. I'm proud of you...



25 comments:

Zila said...

Berbakat besar betul si Ojan ni ye

Balqis Rashdeen said...

Congrats Ojan.. Dah nampak perubahan. Makin kemas n makin cantik (auntie bukan orang seni.. ni pandangan ikhlas je ye..)

ain said...

wahhhh...so talented la ojan ni!! dah sebutik mcm dlm komik gambar2 tu!!! tahniahh!!!

aku, diriku & milikku... said...

wow..cantiknya lukisan ojan..bakat yg ada jgn disia-siakan..susah gak nk cari pnulis dan plukis manga yg bagus di malaysia nih..huhu..keep up the good work! =)

shafahanz-iman said...

Kak.. kreatif nya Ojan.. macam Andaknya jugak..mmg kena join group creative idea..talented betul.. may one day he'll become well known in his creative world

yatie chomeyl said...

cantik. kemas tp rasanya kena pelbagaikan lagi stail rmbut, baru lg byk gaya leh di buat ;)

Dayah said...

Salam Kak Yati,
Lagu tgk komik jepun ^_^
Keep your good work Ojan

dlittlekitchen said...

serious cantik laaa... dulu sy pon kaki baca komik selain citer ske tgk gambar tuh... to Ojan truskan mengasah bakat... lain kali boleh beli komik Ojan laks, idea script leh mintak kat Andak..hehehe

Miss Nurul said...

uit cunnya...

Leeza said...

salam..
wow ,Lukisan Ojan dah makin bagus. Dah semakin mahir...Teruskan Ojan. Practises make perfect. Ini kata Andak mu itu. Aunty doakan all the best to Ojan.

Intanaziela said...

kretif dan berbakat ojan...nak melukis tu ada pen khas ke kak yatie? sungguh berjiwa seni ojan..

NIk Fauziah Nik Hussin said...

waaa. dasat ojan!!!

Lady Arween said...

Kreatif..Ojan nya cita2 nak involve dalam grafik ka?

honey bedazzled said...

Nb just wondering ojan baca ke noval NB tulis? :-)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

lepas ni ojan boleh cipta manga yang ada karakter malaysia...mesti meletop...kalau jepun popular dgn sailormoon...ojan buat tetamoon... =D boleh buat magazine ni kak... =D

Nadiah Sidek said...

memang berbakat!

idasm said...

hehe.. akak, si nuar ni mcm2 idea dia. siap ngan tetamoon.. hehe.
ojan memang berbakatlah kak. rasa mcm tgk komik jepun je. syabas ojan!!!!

since1990 said...

bakat yg terlalu besar. suka tgk org yg pandai melukis. sy pegang pensil pown dh menggigil..haha
tp, rasa2nya lg menarik klu wajah setiap karekter diberi kelainan dan identiti yg sndiri supaya mudah dikenali.",

NORHAYATI BERAHIM said...

Zila, ojan memang suka melukis..itulah kerjanya, dan syukur dia dapat ke sekolah teknik..

Kak Balqis, bukan auntie..ha.ha..Balqis mesti muda lagikan..

Ain..dia masih muda dan banyak ojan perlu pelajari lagi..

NORHAYATI BERAHIM said...

iman, akak pun berdoa apa yang dia cita2kan akan menjadi kenyataan..

farahi..harap2 begitulahkan..

yatiechomeyl, betul tu..dia muda lagi, akak berharap dia akan terus berlatih..

Aku dulu2 suka baca komik hongkong Daya..ha.ha

NORHAYATI BERAHIM said...

roza, akak dulu suka sangat komik2 ni, doremon lagi suka..ha.ha

Nurul..siapa yg cun, akak ke? ha.ha

Za, insya-ALLAH. Kalau ojan tak giveup, ianya akan menjadi bertambah baik..

Intan pakai pen artline biasa pun boleh, tapi akak belikan ojan nip pen, alah yang pen celup2 dakwat..pen tu kena pandai kontrol..once da pandai okaylah,

NORHAYATI BERAHIM said...

roza, akak dulu suka sangat komik2 ni, doremon lagi suka..ha.ha

Nurul..siapa yg cun, akak ke? ha.ha

Za, insya-ALLAH. Kalau ojan tak giveup, ianya akan menjadi bertambah baik..

Intan pakai pen artline biasa pun boleh, tapi akak belikan ojan nip pen, alah yang pen celup2 dakwat..pen tu kena pandai kontrol..once da pandai okaylah,

NORHAYATI BERAHIM said...

Nik..apa yg dasatnya.ha.ha

Aween, dia nak jadi arkitek katanya..

Honey Ojan baca novel akak, tapi nak abiskan satu novel berbulan2 le..

Ha.ha..pandai le sinuar, tetamoon le pulak..

NORHAYATI BERAHIM said...

Nadiah, boleh digilap lagikan..

Itulah Ida, macam-macam adik si ida ni. Tak abis2 teta kena jadi model..ha.ha

Mimi tau tak? Akak pernah suruh Ojan lukis heroin pakai baju kebaya atau baju kurng, dia hentam gelakkan andak dia..akak cakap buatlah indentiti Malaysia atau melayukan..

since1990 said...

wah kak yati. xterpikir plak cmtu. mule2 pikir mmg nk gelak je. rasa mcm idea ntah ape2. tp bile piki balik. why not. baru nmpk unik skit. msti rmi beli. kompirm..