Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 10, 2010

GEBANG-GEBANG SERIBU CERITA

Semalam bertempat di pejabat NBkara di Taman Prima Saujana, telah berkumpul beberapa orang sahabat kami termasuk beberapa orang penulis dalam rancangan "Gebang-gebang seribu cerita". Sudah lama rasanya kami tidak lepak sebegini. Bahkan walaupun saya tidak begitu sihat kerana ketiadaan suara. Tetapi rasa teruja juga. Lebih-lebih lagi kami mengadakan sambutan hari jadi secara kecil-kecilan untuk Kak Noor, Qaisara dan Uda.


Turut hadir, pizza domino yang diorder khas dan juga kek hari jadi yang dihadiahkan oleh penulis NBkara Iejay Zakaria. Nampak laku sungguh kek ini!

Inilah insan-insan yang kebetulan menyambut hari jadi pada bulan Jan, iaitu Qaisara pada 12 Jan, Kak Noor 11 Jan dan Cik Bedah a.ka. Uda pada 15 Jan.
Turut hadir di majlis ini penulis Iejay zakaria, sahabat kami Wanupeh yang sentiasa memberi sokong dan sebelah tu Suraya editor NBkara. (photo credit to Anuar Kamarudin (AK))
AK juga datang memeriahkan suasana bersama anak buahnya Danial. Sebenarnya dia tengah loaded tu..ha.ha. Ada perbincangan dengannya bagi persiapan pesta buku. memandangkan beliau bukan sahaja berbakat dalam penulisan tetapi grafik. Tahun ini NBkara dapat tempat di Seberang sungai ketika pesta buku. Jadi promosi harus dijalankan secara besar-besaran kerana kalau tidak.orang malas nak seberang sungai tu..huhhhu..huhhu. Tak apalah rezeki semuanya di tangan ALLAHkan..
Uda, saya dan Suraya. Kata AK saya mentornya yang garang. Ha.ha.ha..garang tapi ilmu yang saya bagi kalau kat luar kena bayar $$$$$$ tapi saya percuma aje tau! Asalkan hasilnya bagus. Saya tidak pernah lokek ilmu dengan penulis tetapi ada sesetengah penulis tidak dapat menerima kritikan dan ajaran saya jadi tidak ada apa yang boleh saya lakukan.


Kaknoor, Anita a.ka Kypo dan Iejay. Memang seronok bersembang lama-lama ni. Tak perasan masa berjalan begitu pantas sekali.


Tengoklah anak dara saya tu, sibuk dia dengan kek. Teruja sangat. Padahal bukan dia sahaja yang sambut birthday. Ha.ha.ha

Gambar yang AK ambil ini cantik sungguh. Kebanyakkan gambar dalam blog ini kali ini saya ambil sahaja dari blog Nuar kerana selepas empat keping mengambil gambar kamera saya pop terpadam! Semalam kerana terlalu banyak bercakap hari ini suara saya sudah menjadi itik Seranti...ha.ha.ha



18 comments:

ニタちゃん said...
This comment has been removed by the author.
wanupeh said...

Salam Kak Norhayati Berahim...

hihihi....
semalam mmg best...tak sabar ni nak tamat kan baca Ranting Cinta Plato...

Gambar2 sy sempat masukkan kat FB je...itu pun sikit...tak sempat laa kak yati hihihi

apa2 pun, semalam beribu terima kasih kak yati, sudi layan kitorang...belanja makan lagi...n yg paling best mestilah....adanya Ranting Cinta Plato...
TERIMA KASIH!!!

^__^

Dayah said...

Salam Kak Yati,
Happy Birthday to 3 bufday girl in advance ^_^
Seronoknya dapat duduk bersembang ramai-ramai mcm tu kan..
Tadi bacakan Nuar ada gambar tu.. tgk kak yati gambar yang sama.. jd tahulah Kak Yati angkut dri mana.. kekekeke..
Novel baru tu bila keluarnya kak..
Dayah selalu mencari di Alamanda..
Tapi mesti hujung bulan baru dapat cari..
Tak pun awl bukan depan.. depa lembab sikit kadang2.. mcm buku "Aku bukan..." tu kan.. selepas 3 mg saya tanya baru dia letak dkt rak.. padahal buku dah sampai lama.. cesss.. kali ni kena cari tempat lain laa kan.. nak order online.. rasa x puas.. kekekeke.. nak juga belek2 buku tu.. timang2 sebelum beli .. heeee

Hamizah said...

happy birthday,kakyatie..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam NB.

Seberang sungai pun seberang sungai lah..mesti sampai punya..hehe.

Pesta buku tahun lepas dapat bergambar walupun nampak NB dah penat, tahun ni nak juga bergambar lagi.

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..CUTE je pic Teta tu..leh jd model utk NB Kara tu..hihihi...

akak tetap berwajah garang tau..
klu jim nk bergambar ngan akak,akak kene senyum tau..
klu tak,nnt jim takot..kikiki..

yatie chomeyl said...

gmbr teta yg last tu posing ala2 model gitu

GreenJade said...

hapeningnye paty kecit itu..yg penting sy sgt suke novel baru akak dh release skg..sy dh order on9 nnti jgn lupe sain otograf ye akak cyg [kekeke demand lg tuh hahah]

oSo..hepi betday in advance to teta yg tiut miut..moga mjd anak yg solehah ksygn parents :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

owh kek coklat...kenapalah nuar tak merasa hari tu...huhuhuhu

ameeza77 said...

happy birthday Qaisara :)
auntie pun bulan january juga ... 21hb :)

Wan Amalyn said...

Salam kak yati

Huhuhu ruginya tak dapat join grup 'gebang-gebang seribu cerita' tu... kita kena paksa kerja la kak... tension sungguh!! =(

Balqis Rashdeen said...

Happy birthday pada yang menyambut especially my favourite girl, Teta.. :-X0x0x0x0x0x kisses and hug for her.. :D

Nadiah Sidek said...

sweet la qaisara dlm gmbr last tu. pandai posing ;). happy bday in advance qaisara!

Intanaziela said...

tak sabar nak cari buku Ranting Cinta Si Plato...

Happy Birthday to Qaisara...Capricorn jugak dia...boleh geng dgn Hadif dan auntie..kekekekke

atle ♥ waT¡e said...

hepi besday tu Qaisara..!!

kakyong said...

hepi 4th besday Qaisara.. fikri will turn 4 in Feb..

Zilla said...

Happy birthday Qaisara

fatin said...

Assalamu'alaikum Puan NB.
Sampaikan salam saya pada Qaisara juga. Qaisara semakin besar, semakin bertambah cerdik dan cantik. Happy Birthday Qaisara..