Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, April 30, 2009

INSAF SUNGGUH!



Pemenang cerita pendek festival filem Berlin sudah pasti akan menginsafkan kita yang terlalu mewah dengan makanan. Selamat menonton.

4 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pd detik 4:55 sgt menyedihkan... :'(

ekspresi gembira anak kecil tuh...

tima kaseh kak berkongsi...

the best entry... (laen pun best gak...ngee)

ain said...

alahai kak NB...sedihnya hati saya tengok bdk2 tuh. Saya ajak anak2 saya tengok klip ni. they all diam tak terkata! tq kak for sharing this.

yatie chomeyl said...

urgh mmg menyentuh hati...lagu pon sesuai sgt2 dgn cerita

coffee anyone? said...

aduhai.. sayu nya nak nangis.. sib baik citer pendek