Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, April 27, 2009

BERAKHIRNYA PESTA BUKU

Di hari terakhir, tanpa diduga kami penulis yang hadir memakai tema baju hitam putih. Sambutan disaat akhir terhadap buku Viva Sakura dan Lagu Cinta cukup memberangsangkan! Baik lagu Cinta dan Viva Sakura sudah masuk cetakan ke dua.

Alhamdulilah! Tamat sudah pesta buku. Ianya benar-benar melegakan dan mengembirakan kami semua. Ramai yang datang bertandang dan kami dapat menjual lebih daripada 5 ribu buah buku! Terima kasih kepada semua penulis NBkara yang memberi kerjasama terutama Nora dan Lily yang saban hari terpaksa duduk di booth kami. Kepada suami Nora, Ieja dan suami Lily, Cik Lan dan anak-anak Haikal dan Adib yang datang membantu. Kepada Kak Zara Aluwi yang menolong sehingga kakinya yang sakit. Kepada Wan Upeh yang sanggup mengambil cuti sehingga berhari-hari.

Selamat tinggal semua. Gambar selepas kami berkemas. Adik ipar saya Hamdan, Suami, saya, Suraya dan Wan upeh..
Selamat tinggal! Panjang umur kita berjumpa lagi ya PWTC! Huhu..huhu..sedihnya...

8 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Owh, manisnya kenangan kak~

^__^

My-Hasla said...

Salam. Pesta Buku telah pun berakhir... and Tahniah to NBKara. I bought one of your novel. TQ for the signature. :)

ain said...

Insyaallah tahun depan, saya akan cuba menghadirkan diri di booth kak NB. bestnyaaaa!!!!

aku yang terpunya said...

satu je terkilan..tak jumpa si cilik yati..

kakyong said...

salam kakYati..
Tahniah.. berbaloi penat lelak akak..
kaknik ade 'belikan' Setiap Jumaat, actually hadiahkan utk kakyong.. kata nyer ade signature kakyati sekali.. mekasih.. tak sabor nak tunggu novel tu sampai.. konon2 nak masuk contest setiap Jumaat tu... hihii..

Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

1st tgk gambar Kak Yati tersenyum...kalu dak sume serius jer...hehee...jgn mare...!

Tak sempatgak nak jumpa qaisara...geram tgk dia...

~:|:sara:|:~ said...

salam akak.
tahniah!
utk hari terakhir sara tak dapat nak turun sane. igtkan dapat la bergambar kenangan ngan akak & qaisara.huhu.

iejay said...

kak yatie nak gambar yg high resolution utk gambar paling atas tu boleh tak?
anyway thanx sebab beri peluang iejay jadi penulis dan dapat merasa menandatangani buku yg dibeli di pesta buku... thanx juga tiap2 hari pelawa makan makanan kak yatie yg yummielicious tu... and sorry juga selalu menghilang merayau-rayau di pesta buku...huhuhu...
ni kira dah lengkaplah cycle iejay dgn pengalaman di pesta buku... iejay dah pernah jadi pengunjung biasa, iejay juga dah pernah jadi promoter pesta buku dan kini jadi penulis yg bertugas di pesta buku...