Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Sunday, April 5, 2009

GILA BUAT KEK...

Sejak dua tiga hari ini saya, Qaisara dan babanya galak sungguh membuat kek. Macam-macam kek yang kami buat. Ada setingkat, dua tingkat dan tiga tingkat. Macam-macam warna, ada kek cokelat, kek oren, kak merah jambu. Kadangkala kami terjerit-jerit kerana kek kami di makan oleh makhluk yang tidak dikehendaki.
Paling seronok Qaisaralah di mana-mana dia mahu membuat kek, tapi kek kegemarannya berwarna merah jambulah. Topping nak merah jambu, kek nak merah jambu. Bila saya sudah penat melayannya jadi baba dialah yang mengambil alih untuk membuat kek ini. Sehingga mahu tidur pun dia menyuruh babanya membuat kek di atas katil..
Hesy! Kek apa yang dibuat sehingga atas katil? Ha.ha.ha..


Alah game comfy cake yang saya baru jumpa dalam komputer yang baru saya beli 2 bulan yang lalu. Tapi rasanya di internet kalau cari boleh download free ni....

7 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehe...

rajin ye adik comel itu~

Rose Harissa (NORA) said...

salam kak yati...
laaaaaaaaa... inilah gamenya yang ik gila main kalau hadap laptop saya... aduilaaa... kanak2 memang begini... kekeke

ain said...

hehehe...klu cam ni, saya pun nk masuk kelas buat kek gak le.

idasm said...

ida pun giler main game kak - sampai beli psp utk diri sendiri(lawakkan!). tp skang psp dh letak tepi dulu.. giler blog pulak skang... musim gilernya sesuka hati aje tukar .... giler nv dh lama jugak letak tepi... rasanya lepas pesta buku nanti baru sambung balik kot... hahaha...(tak sabar ni nak pergi borong nv2 akak!)
kim salam kat qaisara yea...

liza68 said...

seronok qaisara dan babanya buat kek..liza fikir betul2 buat kek..bila dah baca sampai buat kek atas katil..faham lah liza rupa2nya game..

kakyong said...

salam kakyati

kakyong pun ade game ni dlm laptop.. kalo adik yg bongsu (maksu) dtg rumah, dia la yg suka godek2 main game, la ni fikri pun dah start nak main game tu.. tp ibunyer jer yg tak mau kasi.. heheh, nanti ibu nyer plak yg ade peluang nak guna laptop..

NORHAYATI BERAHIM said...

Zara salam
bukan dia tau sgt..baba dan umilah yg kena buat..

Nora..salam
ini kalau ik dan siteta bertemu boleh ngamlah ni..he.he..ini kek yang ko cite si ik buat tu aik, rupanya da berjangkit kat si teta

Ain..salam
senang aje buat kek tu ain..tapi realitinya susah nak buatkan..

Ida..salam
Akak suka main game, tapi tak mau beli apa2 game sbb nanti satu kerja pun tak jadi...yg parah akaklah sdr..he.he

Liza.salam...yalah..nasibla game aje buat kek tu, kalau betul2 kek..mahu teruk dapur qaisara kerjakan..dia suka juga mengacau masa memasak.

Kakyong..salam
nasib baik komputer kat rumah ni banyak..jadi taklah menganggu,skrg da ajar pembantu rumah..jadi dia temankan qaisara bermain..