Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, August 19, 2011

There Are No Perfect Fathers But....


Sebenarnya video ini telah saya kongsi di FB (saya ambil dari wall Sitisifir) dan saya mahu berkongsi di blog saya, supaya dapat kita tonton dan renung bersama.
Kadangkala kita terlepas pandang
Kadangkala kita mengambil mudah 
bahkan ada yang langsung tidak ambil peduli.
Saya letakkan di sini untuk mengingatkan diri saya juga dan juga untuk Qaisara
yang saya tahu disayangi oleh babanya sepenuh hati.
Saya berharap kalau blog ini masih ada dan ketika Qaisara sudah lancar membaca
saya mahu dia belajar..
setiap saat bersama babanya adalah sesuatu yang cukup berharga.
(saya ulang melihatnya dan setiap kali itu saya menangis..)
P/S Teringat saya drama Sayang Abah yang disiarkan Astro sempena hari bapa tempoh hari..


7 comments:

norazrinna basri said...

kak Norhayati tersentuh saya tengok vid ni..saya dengan ayah saya tak rapat tapi saya sayang ayah saya,walau macam mana ayah saya,dia tetap ayah saya,klu bukan kerana dia saya tiada didunia ini...thank kerana kongsi vid ni..

kyo said...

betapa bertuahnya mereka2 yang punya ayah .. saya sendiri pon x pnh tgk wajah ayah sendri .. tapi tetap bersyukur.. sekurang-kurangnya saya di sayangi bapa mertua..hehe..

aleya_syaireel said...

huhuhu..menitis air mata saya..!! tingat bapak kt umh..

eza said...

lepas tgk video ni, air mata jatuh tak henti2... sedey nyeee...

Leeza said...

setiap kali tengok video ini setiap kali itu saya menangis...bapak adalah lelaki terhebat dalam hidup saya...

NUN@ said...

sagat tersentuh,,saya baru kehilangan ayah tersayang..dialah yg menjadikan siapa saya sekarang..dialah ayah terhebat yang pernah saya jumpa..rindu dia sangat..Al fatihah

Muhammad Fadzli said...

so belilah insuran die kan...lol