Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, August 3, 2011

TEKA TEKI

Bulan-bulan puasa ini siapakah yang sering dibenarkan masuk ke dalam rumah anda. Anda mengalu-galukan kedatangan beliau tanpa rasa marah dan dia sangat popular sehingga dibenarkan masuk ke hampir dalam setiap buah rumah.
-

-

-

-
tak tahu? Give up (pinjam kata Aida)

-

-

-

-

-

-

-
-

-

-
Jeng..jeng..ha ha


Soalan orang tak ada kerja..


12 comments:

nizamsani said...

suka yuta chocodates.

~ orochi ~ said...

~ ahahaaha..!! ape la kak yati nih..ahahaha

aida said...

Bikin gelak orang aja..kat sini takde Yusuf Taiyoob tu lah kak yati. Confirm takde keje eh..

ieda said...

tak dan nak pikiaq..terus dapat jawapan...hihi

Nini D.. said...

hahaha..kelakar!

GreenJade said...

hahaha laaa..incek kurma ker... :D

LiTtLe^m3 said...

la.. comelnya teka teki ni.. tersenyum sorang2 ni hah :)

Affieza said...

Hahaha...oh kurma...kau mmg mjd rebutan d bulan ramadhan ini...

NB KARA said...

Nizam akak kurma semua suka..he he

orochi tak betulkan, kita bawa dia masuk lagi ada..ha ha

Aida kat sana tak ada YT tu? tapi kat JB mesti banyakkan..

NB KARA said...

ieda bulan puasa orang tak boleh berfikir, perut lapar kepala tak jalan..terus bagi jawapanlah..ha ha

Nini..kelakar ke..ha ha

Tinie..incik Kurma@YT..

NB KARA said...

M3 bulan puasa ni kena ceriakan..

Affieza memang bulan puasa kurmalah yang paling popularkan..terutama sekarang YT

idasm said...

Pandai gak kak yati buat lawak.. Hehe. Tp kan kak, ida x pernah beli kurma yt ni..