Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Tuesday, August 23, 2011

LOLIPOP


Apa hal pulak ni?
Orang bulan puasa nak hampir raya letak gambar kuih raya saya letak lolipop
Ini bukan lolipop sebarangan lolipop tau
Ini lolipop kata bibik buat orang jadi kaya..
Apa tak kayanya..
Lolipop lain cepat cair, lolipop ini bukan sahaja tak cair, nak kunyah pun tak boleh..
dan bayangkan..
Saya mula makan lolilop ini sebaik sahaja keluar dari R&R Tapah
habisnya bila?
Habisnya sebaik sahaja saya mencecah tol 90 sen, highway Cheras Kajang..
Ha ha ha untung sungguhkan!
Jadi kalau yang dah habis duit lepas raya nanti..
silalah beli lolipop ini. 
Ha ha ha ha..(statement yang sangat kurang bersopan santun...)

1 comments:

GreenJade said...

besar sgt ke kak lolipop ni? kalu saya mau terus kunyah2 aje..x pedulik rongak ke tak hihihihi