Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, February 18, 2011

TEMUI KAMI



Sesi bersama Penulis NB Kara Sdn Bhd.
19hb Februari 2011 (Sabtu)
2pm - 3pm / MPH Mid Valley
Temui penulis Norhayati Berahim, penulis novel Hujan Pun Menari & Dari Kerana Mata
bersama penulis novel Nora Ismail, penulis novel ...Dan Cinta Pun Tersenyum.
Temui mereka untuk sesi bersoal jawab dan juga borak santai...





5 comments:

Madam Casper said...

Kat Pulau ni bila nak datang kak yati?? saya pi terjah kat kedai buku tu ada buku dari NB Kara...hihihihi

NB KARA said...

casper akak selalu datang ke pulau tulah, tak apa nanti kalau akak pergi lagi..akak khabar kat casper ya..

Azreen Khamis said...

kak bila nk dtg sabah kak...tak sabar nk jumpa akak kat sini....asyik bhgn smnjg je...hehehe...

Puan Mami BooLuck said...

alamak akak saya dh terlepas!!!rugiinya.......
padahal,sy ada kat kl hari tu...

boleh buat lg tak minggu ni??
:)

Cheq Tun said...

ala terlepas sudah... 3 hr xjenguk blog ni dh terlepas..bila lagi nk buat?