Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, February 19, 2011

DAPATKAN COKELAT COMEL INI DI MPH

Dapatkan cokelat comel ini dengan pembelian buku NB Kara di Mid Valley hari ini jam 2.00 petang hingga jam 3 petang.


Sebenarnya ada beberapa orang yang meminta saya mengajar mereka membuat cokelat ini, sebenarnya saya belajar pun dari satu blog indonesia dan saya pandai-pandai betul itu ini. Buat cokelat ini mudah sahaja. Qaisara pun tahu bagaimana mahu membuatnya.

Insya-ALLAH kalau ada masa nanti saya akan ajar bagaimana mahu membuatnya. Step by step sudah ambil gambar tetapi terlupa pula mengambil gambar jenis-jenis cokelat yang selalu saya gunakan untuk membentuk cokelat-cokelat ini. Insya-ALLAH adik-adik ya.


7 comments:

nurkass said...

salam kak yati..
wahhh..buatan sendiri la ye..bestnyer...

umie said...

wah..nak blajar gak la..umie pernah gak wat coklat ni tp sekali jer..lebihan coklat tu pun masih x buat lagi..hehhe

siti azizah Sang Pencinta said...

alahai kenapa la saya duduk jauh tak dapat la merasa coklat kak NB.

idasm said...

senang ke kak.. wah... mcm ni bolehlah belajar...

kak yati ni pandai semua lah...

GreenJade said...

wow serba boleh akak sorang nih..cun lah rose cekelat tuh

syg nye x dpt terjah midveli arini..ade hal lain pulak nk setel ari ni uhuhu :(

dlittlekitchen said...

comelnyaa teta.. lepas ni boleh laa datng rumah auntie mendeko plaks..hehehe :-)

kakyong said...

kakyati,
saya suka... nak belajar buat coklat... ;)
kalo bukan utk jualan, cukup la sekadar utk anak2 makan,