Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, February 24, 2011

SHOOTING AKSARA

Kalau nak ikutkan saya ni memang cukup malas nak glamour terlebih ni. Ha ha..tapi bila pihak produksi sudah bertanya dan meminta tidak baik pula menolak. Ada rancangan baru AKSARA di RTM1 yang akan menampilkan penulis tanah air. Saya salah seorang yang dipilih muncul nanti. Bahagian pertama shooting di rumah saya. Bahagian kedua akan di buat dipejabat NB kara nanti.

Basri Musa berbaju putih, pengarah produksi sedang berbincang dengan cameraman. Lupa pula nama cameraman ni.


Sebelum pengambaran bermula, dimake up dulu oleh Sherry. Serius aje muka Sherry, takut mula-mulanya. Kemudian lawak. Ha ha ha..


Lepas buat kerja kita makan!

Bersama Ila wartawan Aksara, dahulu Ila wartawan Rentak Karya. Jumpa lagi Ila, jumaat esok!
Tengah fikir nak masak apa pula ya, untuk pengulas buku yang saya import jauh, untuk Nora Ismail yang juga akan diinterview esok dan krew?
Ha  ha ha

P/S kebetulan pula pagi team Aksara membuat pengambaran untuk Kusyi Hirdan kemudian petang ke rumah saya.. Kalau saya tahu boleh buat sekali di rumah saya.


9 comments:

yatie chomeyl said...

teta tak shooting sekali ke kak? nti leh tengok si comel teta tu keluar tv jugak :)

Epelijau said...

Salam Kak Yati..
Nanti war warkan masa siarannya ye...boleh tengok. :)

wanupeh said...

assalammualaikum kak yati...

wow...tak sabar nak tgk kat tv nnt...
hihihihi...

cayalah... ^__^ V

Madam Casper said...

TAK SABAR NAK TENGOK.....

kak yati suka english style yer..cantikkk

Lady Arween said...

tak sabar nak tgk..nie bila siarannnya..hari apa..maklum la jarang tgk RTM 1..kena marked siap ni

AuntieYan said...

Salam Yati,

Tak masuk TV pong, Yati dah fames satu Malaya...nanti bertambah femes lah lagi..auwwwwww!!!!

dlittlekitchen said...

wah! Glamer gitew... Seronoknyaa my fav novelist da masuk tv... Nnt bgtau bile siaran k... Harap2 mlm laa... dpt tgk... Best best best... Congrats, juga tuk team nb..

GreenJade said...

harus tonton nih kak..nnt jgn lupe rojer2 bile slot siaran nye yea

err...err...nape akak I nmpk comei jek arini? pndai lah sherry nih conteng2 yea ehehehehe

kakyong said...

mcm pengantin bila kakyati di make-up... heheh.. selalu nampak plain ajer... ;)