Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, February 21, 2011

MENGECAT

Beli rumah memang seronok, terutama rumah baru tetapi untuk mengekalkan ianya terus cantik kemas dan bersih. Memang sangat payah. Saya seorang yang agak teliti dengan rumah walau bukanlah seorang yang sangat cerewet. Sakit mata saya kalau ada mana-mana bahagian rumah diconteng oleh Qaisara atau rosak. Cepat sahajalah saya mengecatknya semula.

Qaisara pula jenis yang suka mengecat rumah. Pantang nampak saya pegang berus dengan cat. 
"Umi Teta, nak buat, Teta nak buat"
. Jadi saya biarkan dia buat sehingga selesai dan saya kemaskan sahaja. Bahagian tangga ini sudah dipasang sticker baru dikotorkan. Saya pantau Qaisara mengecat sambil membebel-bebel (marah dia yang mengotorkan dinding).
Saya perasan Qaisara ini semua perkara yang saya mahu buat dia akan buat, kecuali berkebun. Minat itu belum tumbuh ke arah itu.



Tada! Tak tahulah tahan sampai bila dinding ni. Ada lagi yang perlu saya kerjakan tapi harus mencari waktu yang sesuai.

6 comments:

Rizziela said...

Pandainya dia.....suka mengecat ek anak dara ni..meh la umah anti...banyak yg kena cat kat sini

ieda said...

maknya org seni...anak pun menurut jglah..cuma silap landing ja...hehe

Mrs.Zack said...

Wah....rajinnya Teta tolong ummi mengecat..bagus..bagus.

Dayah said...

Salam Kak Yati,

holohh holohhh rajinnya teta..
looks very cool with green kak.
tenang je kan.. with little tree.. i'm love it hihihihi ^^

ida said...

haaa..ini lah part dalam anjung seri tuh hehehehe...

idasm said...

rajinnya Teta. ok jugak hasil mengecat Teta kan.