Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Thursday, May 14, 2009

DEMAM LAGI!

Bukan demam betul-betul sebenarnya tapi demam shopping. Selasa minggu hadapan tidak lama lagi jadi sekarang saya telah pulun mencari buah tangan untuk dibawa pulang ke Turki. Suami pula sedap-sedap aja memberi senarai apa yang perlu dibeli. Katanya, sayakan suka bershopping. Ahh..shoppinglah puas-puas. Macam perli aja! Saya memang suka membeli belah, tidak kisahlah untuk saya atau siapa pun, tetapi kalau membeli dengan senarai panjang, pening jugalah. Tapi tadi dapatlah saya membeli beberapa barangan. Ada banyak lagi yang belum dibeli.

Barangan ini untuk anak-anak dara.

Ini untuk yang mak-mak atau mak cik-makcik.


Ini untuk anak-anak muda.


Muslimah ini untuk saya. Kalau muka saya tak keluar pun selalu beli juga muslimah ni..ha.ha..

Tengah-tengah ambil gambar anak dara ini bersuara 'umi one please!'. Suruh ambil gambar dialah tu..ha.ha.

11 comments:

ain said...

wah kak yati...shoping sakan!!! suka le keluarga di Turki dpt buah tgn dari akak.

yatie chomeyl said...

wah banyaknye bershopping. seronok la yang menuggu nun jauh di sana. huish...nak jugak boleh? *wink wink*

Lizabujang said...

salams akak....oh kaki shopping rupanya. Kat sini beli utk di sana, bila sampai di sana beli utk yang di sini pulak.Namun itulah salah satu cara utk mengeratkan sillaturahim antara dua keluarga dari dua benua.Senyum za tengok gelagat si Teta....makin cantik dia setiap hari makin ceria.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nuar nak coolpix s220 tu gak :p

umie said...

wah..seronoknye akak shopping then seronok gak dapat hadiah...

dhan said...

waa k.yati terapi kita sama.. hehehehehe...
beshnya dapat hadiah... hehehehehe
kiut jer princess tuh nak jugak selit gamba dia..

kakyong said...

kak yatie,

ni shopping sehari suntuk ker...
saya tak suka shopping, sbb tak suka membelek... tp suami saya suka shopping & window shopping

dayah said...

Salam Kak,

Salam perkenalan..
Wahh.. banyak bershopping.. hehhe..
Shopping ni terapi bagi kaum wanita :)
Tapi awas! Beli yang perlu sahaja.. hehehe..

Comel si kecik tu... kirim salam pada dia ya & Selamat pulang ke kampung..

liza68 said...

wahhh..seronoknya dgar kak shoping,jom jalan dgan liza jadilah kita dua,liza pun hantu shoping kak tapi yg perlu ja..untuk kak nak bawa pergi turki bagi kelurga kena ada hadiah bukan selalu jumpa kak..jgan lupa gambar2nya nak tengok kelurga pak senyit di turki pula..selamat bercuti liza doakan selamat pergi dan balik..amin

~:|:sara:|:~ said...

salam kak...
terasa cm nak je salah 1 hadiah yg akk sedia tue utk sara..hehehe
sakan beno akk bershopping...

qaisara makin hari makin terserlah keanakdaraannya...hukhukhuk..cute la...kekeke

have a nice day & trip sis!!

Mrs.Sheikh said...

selamat pergi dan kembali kak...

wahh..seronok tgk paper bag tuu :P