Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Wednesday, May 20, 2009

CERITA SEDIKIT

Sudah sampai di Turki sekarang tengah melepak di lapangan terbang domestik. Wifi free. Kat airport biasalah kalau tak ada wifi free memang cekailah airportnya..ha.ha.
Saya tak dapat tidur kerana menjaga Qaisara yang tidur. Saya takut dia terjatuh daripada kerusi. 13 jam perjalanan memang meletihkan sekarang sudah masuk 17 jam saya tidak tidur.
Bertengkar sedikit dengan suami, saya suruh dia beli tiket online ke Keyseri, return cuma 350usd dia tak mahu, kata dia boleh beli di Airport Turki. Pengabisan one way tiket aje USD400 utk tiga orang. Nak saya kata apakah ini tanah air dia..ha.ha.ha Dan hari ini Turki cuti, sebab tu tiket melambung-lambung harganya.
Ada satu keluarga Turki membawa dua anak kecil, duduk di hadapan saya. Anaknya menangis sahaja. Pening kepala saya dibuatnya. Nanti saya cerita kenapa tapi sempat tanya suami. Macam inikah ibubapa Turki? Suami cakap ini keluarga pelik. Tengah-tengah malam anaknya yang berusia setahun jatuh dari kerusi, bergolek dan ayahnya dengan selamba mengutip sedangkan jantung saya macam nak terhenti..
Jumpa lagi, kena boarding..jumpa wifi free saya cerita lagi..

11 comments:

Lizabujang said...

Salam kak Aty....bestnya sebab akak x lupa update blog bila ada peluang. Jaga diri akak n family baik2....
love u...muahhs2

ain said...

dah sampai dah!!! nanti sambung citer lg ye kak!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

update jgn x update ;)

wanupeh said...

salam kak norhayti berahim ^__^

dah sampai...yeay!

smoga gembira makan buah ceri.....

p/s: kak yati, saya dok bayang si ayah kutip anak dia mcm kutip botol susu yg jatuh...hihihihihi...

~:|:sara:|:~ said...

alhamdulillah, selamat sampai akhirnya...

jaga kesihatan sis!jalan² juga...rehat jgn lupa... ;)

Rose Harissa (NORA) said...

Salam kak Yati....
Aiseh... terlambat mengucapkan... selamat bercuti... :)

pearl said...

Salam kak Yati ? Harap tak terlewat utuk ucapkan pd akak sekeluarga Selamat bercuti.
Jangan lupa cerita yg menarik disana.
Ok kak Yati, jaga diri.

umie said...

best nyer akak..nanti kalu free cerita la lagi yer...

idasm said...

terubat rindu membaca coretan akak...
nanti bila senang update lagi yea kak...
take care...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

Kak yati dah selamat sampai yer?? Alhamdulillah.
Nanti jgn lupa pic Turki yer...

♡ Eibu June's ♡ said...

salam yati....
alhamdulillah dah sampai...jaga diri n family...
cayang yati n qaisara...
muahhh..muahh...muahhh...

moga dapat makan ceri n kutip ceri ngan banyaknya....huhuhu ^__^