Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, December 18, 2010

SARAPAN ORANG LAMA.


Ini sarapan pagi saya beberapa hari yang lepas.
Keladi telur.
Keladinya kecil sahaja, direbus dan diisi sedikit garam.
Kemudian dilawan dengan kelapa yang digaul gula.
Enak kali..bak kata orang Indonesia.
Ha ha..
Tapi keladi ini jarang dan susah dijumpai, kecuali di sesetengah tempat.
Ini pun kakak saya bawa balik dari Batu Pahat.
Dapatlah saya bersarapan seperti orang lama
kerana saya pun lama orangnya..

7 comments:

Marina Monroe said...

Akak Tak pernah rasa ubi nih..

liyana said...

x penah rase gak..sesekali sedap oh sarapan cara lama ni.. :)

idasm said...

org lama tp berjiwa semasa.. hehe. akak kat sarawak kan sekarang... take care ye kak..

GreenJade said...

pernah mkn ubi nih dibuat serawa..
owhh akak..tetibe teringat ubi kayu mkn panas2 sulam dgn air kopi..perghhh

Lady Arween said...

Kak..dapat keladi kaler ungu lagi best..buat pulak pengat/serawa..taruk daun pandan..bertambah la..saya makan..

kakyong said...

keladi telur... x pernah makan rasanya...

teringat arwah onyang.. suka makan keledek macam ni..

Madam Casper said...

sedap nampak tu kak....tiba2 teringat dgn tapai ubi yang banyak kat kelantan tu. Dah lama x makan