Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Monday, December 20, 2010

RAK BARU POKOK BUNGA

Bergembira pokok bunga saya kerana mendapat rak baru.
Dahulu rak kayu, tetapi 5 tahun raknya sudah reput.
Kali ini saya buat rak besi sahaja.


Pokok bonsai saya pun dapat rak baru.
Ada bonsai saya yang berusia lebih 7 tahun. Ada yang baru 2 tahun.



 
 Masakan pokok bunga aje dapat rak baru. Periuk saya dan rempah ratus saya juga dapat rak baru.

Dari wrought iron lagi. Siap berbunga-bunga.
Oh..saya tempah dari seorang anak muda yang baru berusia 26 tahun.
Kagum saya dengan beliau.
Harganya semua  termasuk rak pokok bunga cuma RM2000 sahaja.
Memang murah dan berbaloi.
Sesiapa yang mahu menempa awning, pagar, rak anak muda ini boleh membuatnya.



5 comments:

Rusiah_Hazri said...

mmg cantik...bg alamat boleh..klu di lubok china ni boleh mencecah rm4000...no phone lg bagus...

shiori_LA said...

salam kenal;
Puan yati or shall i call u kak yati..hmmm....saya selalu jadik silent reader je kat blog nih...suka baca kisah puan sekeluarga....just nak kenal n boleh tak kalau bagi contact no. anak muda yang puan tempah semua nih...

Pejuang Muda said...

Salam ziarah

Saya merupakan salah seorang pelajar di salah sebuah institusi kerajaan.

Novel Ranting Cinta Si Plato karya puan telah diangkat bagi kajian saya.

Jadi, bagaimana saya boleh menghubungi pihak puan ye untuk mendapatkan maklumat lanjut

kakyong said...

kak,
memang berbaloi lah kak...
kalo saya ade rezeki lebih nanti, nak juga cari buat camni...

actually boleh minta tolong adik saya buatkan, sbb gril kat rumah saya ni pun dulu dia yg buat... tunggu kena chop duit dulu la

NB KARA said...

Mok de dan LAZ ini number dia Wan, 012-2750262

Pejuang muda apa-apa email akak di nbkara@yahoo.com..

Kak yong memang sangat berbaloi dan murah tau. Rak kuali tu memang tinggi..