Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Saturday, December 4, 2010

DAGING PENYET

Minggu lepas kami singgah makan di Wangsa Walk. Banyak-banyak kedai tak ada yang saya berkenan. Lantas masuklah ke kedai ayam penyet.

Ini daging penyet. Saya yang pesan Kerasnya sampai nak tercabut gigi saya..ha ha


Ini juga yang sedap, tahu dengan tempe..tapi kata bibik asal tak penyet..biasanya kalau jawa punya ditumbuk2 tempe ni..


Ini pak seyit punya, bila balik Pak Seyit tanya.
"Honey kedai apa kita makan tadi. Tak sedap pun, macam kat Indon hari tu aje kita makan.."
Ha ha ha.mesti Pak Seyit ingat lagi kami terdera kena makan ayam penyet ini pagi petang siang malam masa di Indonesia.


6 comments:

nurkass said...

salam..
ooo..mcm tu ke penyet dia..hehe..kt shah alam pun ada cawangannye..nanti nak tryla..

N@H_@H said...

penah gak makan kat sana. Tak lah menarik sgt ..hehehe

umie said...

akak...umie selau makan kat wong solo bangi tu..sedap..

idasm said...

tak suka kalau daging keras.

Lady Arween said...

Aween..tak tahan sambal dia..pedas..so far Ayam Penyet yg best Aween mkn kt MITC Melaka..Ayem penyet ni dah jadi franchais..Tak silap Aween..So Ikut rezeki la..kalau dapat pg makan restoran yg best

GreenJade said...

oo keras ek daging dia? baru nk try2..x jadi lah...kang tertanggal gusi I hahaha

dah byk sgt restoran ayam penyet nih kak..macam2 jenama restoran..smpai kan x tau mane satu yg ok hehehe