Banner

Banner

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO

SELAMAT MEMBACA NOVEL NBKARA..SILA KLIK LOGO
layarilah blog kami...
Kepada peminat novel yang ingin membaca novel karya penulis NBkara yang sudah diterbitkan dan bakal diterbitkan, sila layari blog www.nbkara.com


SUDAH BERADA DIPASARAN

Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net
Pembayaran boleh melalui ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855
Maybank NBKARA 512026007663
Alliance bank account NBkara 120340010015114

Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau nbkara_ofis@yahoo.com dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli

atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B
Taman Prima Saujana
43000 Kajang
Selangor

Semua penghantaraan di Semanjung adalah percuma.

Harga Sabah Sarawak harus mengikut harga Sabah/Sarawak. Penghantaraan adalah percuma.

layari www.nbkara.net untuk pesanan..


Related Posts with Thumbnails

Friday, December 24, 2010

BERJALAN DENGAN ANAK-ANAK

Minggu lepas saya balik kampung. Bila cuti sekolah dan balik kampung, satu perkara harus adalah membawa anak-anak buah berjalan-jalan. Kali ini kami pergi makan-makan, berbelanja sedikit beli alat tulis dan menonton wayang. Orang paling seronok adalah Qaisara. Saya seronok juga sebab dapat merasa mempunyai anak ramai macam ni. Ha ha ha..


Oh..kalau saya seorang bawa rasanya tak laratlah. Kena ada pembantu rumah, yang besar boleh menjaga diri yang kecil asyik berlari sana sini. Itu belum saya bawa Haji dengan Atmam lagi. Kalau tidak, ada 10 orang anak saya..he he he


Masing-masing membeli alat tulis yang digemari sebelum menonton wayang. Ketika membayar barangan di kaunter ada orang menegur saya..
"Wah..seorang satu dapat kak. Ramainya.."
Lalu saya beritahu mereka, itu semua anak buah dan anak saya seorang sahaja.  Saya tak dapat bayangkan kalau anak saya seramai itu. Kecoh agaknyakan? Oh..saya sangat kagum pada ibu bapa yang mempunyai anak ramai.


Lepas tengok wayang, makanlah apa lagi. Tengah menunggu makanan sampai.. Ifran itu sebenarnya Irfan. Saya tersalah tulis. He he..jangan marah Irfan.



5 comments:

Epelijau said...

salam kak Yati,
Am pun begitu juga. Apabila ada kelapangan masa, mulalah 'meminjam' anak saudara bawa berjalan. :)

ieda said...

tahniah kak sb berjaya bawa 10 anak berjalan2...saya nak bawa yg 3 ni pun tak mampu..
dlm metro hari ni ada pasangan punya 15 anak..yg sulung 15 tahun..meriah rumah dia.

fawwaznuha said...

salam..
murah rezeki k.yati nanti suka belanja anak2 sedara..kagum2

fawwaznuha.com

kakyong said...

seronok bawa anak2 berjalan mcm ni.. teringat masa bujang dulu sellau bawa adik2 g jalan2, mkn angin.. 4 org adik yg kecik sekali memang merasa la berjalan sana sini... dulu la.. tp memang meriah..

GreenJade said...

wahh hapening sgguh kak dgn anak2-kecik-besau yeah hehe..untung badan dpt mak buah yg sporting abis gini.. :)

i loikeee ramai2 anak nih..tp..lom ade rezki...